kan ik goedkoop aan uggs komen? ik vind de echte zo duur, maar wel mooi. dus daarom mijn vraag of er goedkopere (nep) uggs zijn met dat merk achterop?

Weet jij het antwoord?

/2500

In de winter wordt je er bijna mee doodgegooid dus er zijn talloze nep-Uggs. Meestal zit er wel een ander merkje op omdat het anders verboden is.

In Tsjechië zijn ze heel goedkoop misschien kun je een webshop uit Tsjechië zoeken. wat je dan wel krijgt is hogere verzendkosten...

Ik heb vorig jaar ella's gekocht ipv uggs. ze waren 35 euro en ik was verliefd op die dingen. ze hebben allerlei verschillende stylen. en ik heb er dik een jaar op gelopen. ben er zelfs mee op wintersport geweest. nu hebben ze hun beste dagen wel gehad. maarja als het weer kouder wordt haal ik een paar nieuwe voor 35 euro. Er zijn genoeg goede alternatieven voor uggs.

Je kan hele goede neppers bestellen uit china op de site www.dhgate.com. Ze zijn dan zo'n 30 euro per paar incl shipping. Heb een keer nike's besteld op die site, waren best ok, duurt alleen wel een paar week met verzenden. op dit linkje staan ze ook wel tussen: http://www.dhgate.com/wholesale-boots/OjpVM1I1YkdVPQ%253D%253D-OjpVMjV2ZHlCQ2IyOTBjdz09/c110001.html#DCP110-L1-02

Ik heb me 2weken terug in turkije neppe uggs gehaald, afgepingelt voor 20euro, hier staat ook het merkje uggs op!

Op marktplaats worden er ook talloze UGGS aangeboden zowel echte als de neppers.

Bronnen:
www.marktplaats.nl

www.ugguggcom.com

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100