Wat is de beste manier om je haren op je buik als jongen zijnde (18jaar) te verwijderen?

Scheermes of iets anders, maar wel iets waardoor het niet snel terug komt. Geen dure laserbehandeling etc.

Weet jij het antwoord?

/2500

Tja, laser is wel DÉ oplossing als je geen haar mee op je buik wilt. Maar ook wel erg duur inderdaad. Je kan het eventueel vragen aan een Soort Salon die haren doet verwijderen. Succes

Harsen, maar dat is heel pijnlijk. Dan trek je de wortel mee en komen ze minder snel terug. Bij scheren krijg je stoppels na een paar dagen. Ook niet echt lekker. Maar goed, een beetje behaard is toch niet erg?

ik denk niet dat het handig is om het zelf te doen je zal er dus altijd iemand bij moeten halen dus toch maar naar de schoonheid salon ?

Koop een epilady (epilator) en met dit apparaatje kun je snel epileren. Niet pijnloos natuurlijk, want je trekt de wortel en al uit.

Probeer het met een ontharingscreme. Dat is vrij zacht en als je daarna een verzachtende creme gebruikt komt je huis ook weer een beetje tot rust. Zo blijf je vrij lang zacht en krijg je ook geen stoppeltjes door nieuwe haren. Toegevoegd na 43 seconden: Je huis....?? Dat moet dus je huid zijn he..!! Toegevoegd na 47 seconden: Je huis....?? Dat moet dus je huid zijn he..!!

Laser is de beste oplossing! Het hangt van af hoeveel behandelingen je nodig hebt. Meestal is het zo dat je tussen de 4 en 7 keer moet gaan.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100