Kruidvat bruin zonder zon, hoevaak gebruiken??

Kan het hele jaar gebruikt worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor alle bruin zonder zon geld, te vaak gebruiken dan krijg je vlekken of een gele huid. Ik smeer vooraf bodylotion op zodat de drogere huidplekken evenveel opnemen als vettere huiddelen. Ps. was goed je handen Toegevoegd na 1 minuut: 1x per dag en dunnetjes en goed uitsmeren.

Volgens mij in principe tot je de gewenste bruining hebt bereikt, anders zou er een waarschuwing op de verpakking moeten staan. Voor de zekerheid zou je toch even bij Kruidvat kunnen informeren?

Ja hoor, het kan het hele jaar gebruikt worden, al jouw huid daar gewoon tegen kan. (bij een gevoelige huid zou ik dan niet aanraden) Ik gebruik zelf de bruin zonder zon van de Etos, en die bevalt prima! Meestal, doe ik een soort "kuurtje". Dan smeer ik bijvoorbeeld ongeveer anderhalve week, elke dag na het douchen, en heb weer een mooi tintje. Met een beetje zon erbij, zou je het aardig bij kunnen houden. Ik vind het zelf ideaal, voor als je nog geen tijd hebt gehad, in het voorjaarszonnetje te zitten. Toegevoegd na 37 seconden: "al" moet zijn "als" natuurlijk :-/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100