Is spinnenpootjes-mascara in de mode?

Ik zie echt heel erg veel jonge meiden met heel erg veel mascara op hun wimpers, zo veel dat het van die aan elkaar gekleefde spinnenpootjes worden. Is dat mode, of hebben ze zelf echt niet in de gaten hoe raar dat er uit ziet? En als het mode is, waar komt dat dan vandaan? Ik zie geen topmodellen, filmsterren of zangeressen die spinnenpootjes hebben.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dat is 'mode' onder die meiden. Mode zoals het wordt bepaald door Londen, Milaan, New York en Parijs, is niet hetzelfde als de 'straatmode'. Ik zie ze ook hier lopen en vind het echt vreselijk lelijk. Maar ja, als puber wil je meedoen met de meute he.

Ik neem aan dat je zoiets bedoelt als op de bijgaande foto? Ik vind een site, artikel van jan. 2009, dus echt nieuw is het niet: http://www.beautygloss.nl/2009/01/23/spinnenpootjes-mascara/ Er staan nog meer foto's en ook reacties van meiden die dit inderdaad mooi vinden. Voor hen is dit filmpje, waar iemand laat zien hoe het moet, met lekker veel klonters. http://www.youtube.com/watch?v=--YIH-q689w Eerlijk gezegd denk ik dat dit weer een trend is van : waarom moeilijk als het makkelijk kan? Gemakzucht. Of ben ik nu te streng?

hier ook zo eentje,alleen niet zo puntig de mascara,maar wel heeel dik,4 lagen over elkaar,ze wilde vorige week zonnebril opzetten,zegt ze ook nog doodleuk,mijn wimpers komen tegen binnenkant van glazen van bril op,"goh gek he " Haar hele klas heeft het bijna zo. Dus zal inderdaad wel bij deze tijd horen.

Misschien is het bij een select groepje meiden een modetrend. Maar het merendeel komt gewoon omdat die meiden te goedkope mascara gebruiken en niet weten hoe ze het moeten gebruiken. En dan denken ze vaak hoe meer hoe beter. En dan krijg je klonterige en aan elkaar geplakte wimpers.

Ik snap precies wat je bedoelt,,, mijn vriendinnen dragen het ook, ikzelf gebruik nauwelijks mascara omdat ik van mijn eigen al zwarte lang wimpers heb. Maar ja het is een soort psychische aandoening, haha ik weet niet hoe ik het anders moet uitleggen, maar als je 1 keer al veel mascara gebruikt blijf je het doen.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100