Wat is een jegging en wat een tregging? En wat is het verschil tussen die twee?

Weet jij het antwoord?

/2500

een legging is helemaal glad, een trekking is meer een broeklegging, er zitten zakken op maar wel elastiek in de boord

Een jegging is een legging maar het is net alsof je een gewone spijkerjeans aan hebt. Tis dus een legging van spijkerstof;) Ik weet niet wat een tregging is, ben ik zelf ook wel benieuwd naar.

Jegging is jeanslegging en een tregging is trouwserlegging dus jegging is spijkerlook en tregging is broeklook

Legging, Tregging & Jegging We begonnen met de legging en hebben ondertussen ook al de tregging en de jegging. Weet jij het verschil? Heel simpel gezegd staat de tregging voor trousers + legging en jegging staat voor jeans + legging. De voordelen van een legging gecombineerd met de voordelen van een broek of jeans. De Tregging en Jegging zien er bijna uit als een normale broek of skinny jeans maar dan extra strak en toch comfortabel. De tregging kan zakelijk en casual gecombineerd worden. En hier zie je ook nog de plaatjes: http://www.perfectlybasics.nl/thema.aspx?id=8

een Jegging is een Legging van jeansstof, een soort van strakke spijkerbroek maar dan meer elastisch. een Tregging is een legging die meer op een gewone strakke broek lijkt een Legging is ontstaan in de jaren 70 uit de maillot, die werd voetloos en even later werd deze niet meer van wol of acryl gebreid, de stof werd lycra en de legging was geboren. Van wol of Acryl spreek je meestal nog van voetloze maillot, hoewel die scheidslijn met de huidige leggings erg moeilijk te stellen is.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100