Heb je een verhoogde kans op meeeters als je stopt met roken?

Ik ben vandaag 9 dagen gestopt met roken maar heb nu al wel 4 meeeters op m'n kin zitten. Als ik dit krijg doordat ik gestopt ben met roken begin ik direct weer!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een andere opinie. Ik denk dat je lichaam het vuil van de nicotine aan het afstoten is. Dat duurt even. Meestal gaan mensen meer eten na het stoppen van roken en worden ze dikker. En wordt de huid juist Het is nog nooit bewezen dat chocola meeeters veroorzaakt. Daar heb ik al zoveel over opgezocht jaren lang. Misschien heb je meer van andere vette stoffen gegeten? Neem een stoombad en probeer heel voorzichtig, met schone handen, liefst een tissue gebruiken, de meeeters te verwijderen. Dan ontsmetten me alcohol. En vooral niet aan gaan frummelen. Goed dat je gestopt ben dus veel succes. :) Toegevoegd na 13 uur: *En wordt de huid juist* = een tikfout. Excuses.

Ik denk p.s dat je ook meer eet en dat is zo waarschijnlijk eet je iets wat geïrriteerd reageert op je huid omdat je normaal een sigaret nam ik ken het ik pak van alles chocola tot etc . Meer weet ik niet anders kijk je wikipedia over meeeters.

Goed dat je gestopt bent met roken. Die mee-eters komen natuurlijk niet van het niet meer roken, maar wellicht heb je wat andere dingen gegeten dan normaal? Als je naar de chips of chocolade oid gegrepen hebt, zou dat je vier mee-eters kunnen verklaren.

Nee, dat is puur toevallig. Je verlaagt wel zeer duidelijk de kans op meerokers en dat is veel belangrijker!

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100