wat zijn stevige sneakers?

ik heb doorgezakte voeten, maar mag binnenkort toch sneakers. ik zou dan geen converse all star of vans mogen omdat die mijn voeten niet goed genoeg ondersteunen, maar heeft all star niet een model wat minder 'slap' is? en zo nee, wat is een ander goed merk? (nike, adidas?)

PS ik bedoel het soort sneakers als op de afbeelding, niet een soort van hardloopschoenen.

Weet jij het antwoord?

/2500

volgens mij heb je geen echt stevige schoenen van all star, maar ik ken ze natuurlijk niet allemaal. ik heb zo'n soort schoen als op de afbeelding van puma die zijn redelijk stevig. je kan eens in de intersport kijken.

je hebt ook stevige sneakers van converse en vans, maar ik raad je nike's aan Toegevoegd na 5 minuten: deze vans zijn bijvoorbeeld best stevig. http://3.bp.blogspot.com/_i2P2-0CNS0g/TTQxG_dLmcI/AAAAAAAAAAw/cEEU2Yt0itI/s1600/vans-shoes.jpg Toegevoegd na 7 minuten: en deze sneakers van converse, http://www.fabuloussavings.ca/online/footlockercanada/images/customCampaign/hart1a_converse_shoes.jpg

ik denk zelf dat Nike Airmax wel goede schoenen zijn. Maar wie ben ik omdat te zeggen, ik ben niet gespecialiseerd op dit gebied. Misschien moet je raadplegen bij specialisten of dit inderdaad goede schoenen zijn in jouw geval. Veel succes!

kswiss heb ook goede stevige schoenen gaan ook lang mee en zijn ook niet eens zo duur

Je kan ook altijd zo'n soort zooltje erin doen, die verkopen ze bij de Footlocker! Je hebt dan stevigheid en je schoen gaat ook nog eens langer mee :)! Ik heb altijd Adidas sneakers, zitten en lopen perfect! Toegevoegd na 3 minuten: Ik heb die op de afbeelding :) zitten perfect! Maar je kan natuurlijk ook altijd in de winkel vragen welke schoenen het stevigst zijn.

Ik weet van nike wel coole sneakers moet je even bij de bron kijken

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100