Word je van zonnebanken ook blonder?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je haar zou ietwat lichter kunnen worden, net zoals in de zomermaanden dat het haar wat lichter wordt in de buitenlucht. Het hangt ook af wat voor type huid je hebt, en dan moet je denken aan pigmentvlekken, of rood harigen. De rest van je lichaam (afhankelijk van de tijd dat je onder een zonnebank ligt) zal wel gaan (bruinen).

Als je blond haar hebt, dan ligt het wel iets op, maar minder dan in de gewone zon, ook omdat je minder lang onder de zonnebank ligt dan dat je in de zon loopt. T heeft in principe hetzelfde effect als de zon.

Als je geverfd haar hebt schijn je wel uit te moeten kijken met de zonnebank ivm de kleur van je haar en het droogt er ook heel erg van uit. Ik doe zelf altijd een handdoek om mijn haar, dat uitdrogen geldt waarschijnlijk voor iedereen en als je haar er niet echt lichter van wordt wordt het in ieder geval vaal.

Nee hoor, als je er slim onder gaat, kom je er even slim onderuit.

ja hoor,als je er blond onder gaat kom je er nog blonder onder uit.

Ja ,het werkt het zelfde als de zon zeker de sterke zonne kanonnen ,je huid verouderd wat zich zelf snel vernieuwd ,(de hoorn laag) maar niet de lagen dieper (dus pas op niet verbranden ) ,en zeker je haar want daar worden de pigmenten instabiel en vallen uit elkaar ,zeker in al poreus (open) punten ,of al eerder gekleurd haar ,vooral bij blondhaar goed zichtbaar ,bij donker haar idem maar minder zichtbaar direct,vindt je dat niet wenselijk bedekje haar inde zon of gebruik een uv filter haarlak (kerastase )enz, zeker gekleurd haar verschiet . Kijk maar alle kleuren vervagen)verouderen onder invloed van zon licht

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100