Welke wax/gel/haarlak moet ik gebruiken om mijn Elvis kuif te maken EN te behouden voor de rest van de dag?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

MURRAYS, zo'n oranje potje je kunt t bij de etos kopen

Got2Be heeft een gele haarlakfles voor volume die echt keihard wordt en de hele dag blijft zitten. Misschien werkt het.. Toegevoegd na 32 seconden: Correctie: Het is voor extreme freeze, en niet voor volume. Niet te missen, gele can!

Bronnen:
http://www.got2b.nl/got2b_final_holland_pa...

Het klinkt een beetje raar maar nigwax. Dit gebruiken o.a. Negers om hun afro goed te krijgen/houden. Het ruikt naar kokos. Wellicht dat dit werkt, succes.

Ho ho ho!!! Geen wax en rommel dan stort het in!! Let op: Deel met een puntkam op de plek waar je de kuif wil hebben tot aan waar je hem wil laten landen om het zo te zeggen af als een hoefijzer richting je kruin eindigd hij rond -De rest van je haar zet je even in klem dan hb je er geen last van - werk van achter naar voren en pak steeds reepjes van 2 cm horizontaal en ga die goed tegenkammen dit houd in dat je de pluk pakt en met een kam steeds naar je hoofdhuid toe kamt er volgt zich dan een klit die spuit je in met haarlak en laat de pluk vallen over je kruin - dit doe je tot bijna alle haren op zijn maar het geheim van een mooie kuif is dat hij mooi glad is - dit doe je door de laatste 1 a 2 cm haar wat voorop je hoofd over is over het getoupeerde deel te leggen! - je pakt alles bij een en vouwt de haartjes om het getoupeerde heen en zet het vast met schuifjes! Beetje haarlak erover wanneer de kuif naar wens is en klaar ben je Wedden dat je kuif er na een nacht slapen nog in zit!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100