Hoe vraag je aan je moeder om een string?

Mn vriendinnen van veertien dragen allemaal een string. Ik wil er ook eentje proberen maar hoe vraag ik dit aan mn moeder?

Weet jij het antwoord?

/2500

Mam, zou ik een string mogen? Al mijn vriendinnen dragen ze ook.

"Mam, ik wil graag een string"! Je kunt het ook niet vragen en van je zakgeld eentje kopen.

Je moet eerst bij jezelf te rade gaan, waarom je dat wilt? Omdat je vriendinnen het ook allemaal hebben?? Dat vind ik op zich geen goede reden. Jij bent jij. Als al jou vriendinnen gaan snuiven, doe jij dat toch ook niet. (mag ik hopen) Maar goed, genoeg ouderlijk gezwets ;) Als jij dat echt wilt, moet je het gewoon vragen. Niet veel over blijven piekeren, want dan maak je het in je hoofd alleen maar erger. Gewoon doen, dan ben je er vanaf. Nee heb je, ja kan je krijgen!

gewoon vragen of je er eens een mag kopen om te proberen omdat al je vriendinnen ze zo lekker vinden zitten. als je toevallig toch ondergoed moet hebben .

Als je met je moeder gaat winkelen, pak je een string in plaats van een onderbroek.. Je hoeft er niet perse iets van te zeggen, of je zegt heel luchtig; zo, ik ga eens iets anders proberen.. Mijn vriendinnen dragen ze ook allemaal en ik ben ook wel benieuwd.. Of je koopt er zelf een inderdaad

gewoon mama krijg ik een string onderbroek... als je moeder vraagt waarom... omdat je dat graag wilt...niet omdat je vriendinnen die ook dragen...als je vriendinnen in het water springen ,..spring je er ook niet in..dat is geen reden... gewoon omdat je het ook wilt...

Helaas denken "moeders" vaak anders dan hun puberende dochters. Jij vindt het waarschijnlijk erg belangrijk om "erbij " te horen. Daarom wil jij ook graag een string, omdat je vriendinnen er ook een hebben. En dat is voor pubers een hele normale gedachtengang. Maar, strings kosten geld. Voor volwassenen is de reden "omdat iedereen het heeft" vaak niet voldoende om tot aankoop over te gaan. Je moeder zal je dus misschien gaan vragen waarom jij een string wilt. En ze wil dan een goed argument horen. Zeg dan eerlijk waarom je er echt een wilt. Om te proberen? Kom met een goed argument, dan is je moeder meer bereid naar je te luisteren dan naar vaagheden. Dat geldt overigens voor heel veel zaken. Als je om iets vraagt, denk dan eerst even na waarom je iets graag wilt en ga dan het gesprek aan. Zoals gezegd is zelf kopen ook een optie.

eerst vraag je jezelf af: Waarom wil ik een string bijvoorbeeld: Omdat mijn vriendinnen er ook een hebben: dat is geen reden dan wil je er alleen maar 1 om er bij te horen als je het wil om een goede reden dan moet je die reden tegen haar zeggen met de vraag: mag ik een string?

Als al jouw vriendinnen van het dak springen doe jij het ook? Dit zijn verwachtingen van je vriendinnen en van jezelf waar je eigenlijk niet moet op ingaan... Als jij zelf echt een string wilt ongeacht je andere vriendinnen ervan denken dan zou ik zeggen doen anders niet... Je zou het eventueel kunnen voorstellen als jullie in een winkel lopen van mama kijk is dit is leuk...

Gewoon eerlijk zijn dan en aan je moeder vragen, ik denk dat dat tegenwoordig geen probleem meer is. Of je moet het onderwerp gewoon een keer laten vallen als je met je moeder aan het winkelen bent.

Je vertedert haar. Je maakt het eten klaar, Je legt goede muziek aan. Dan vraag je het heel lief: "Mamaaa, mag ik een string kopen?" of je koopt het stiekem met je zakgeld.

Heel gewoon meid, niets vragen maar gewoon doen.. Zodra je iets aan je ouders vraagt kunnen zij ook 'nee' zeggen, hè. Maar als je het toch aan je moeder wilt vragen, vraag dan gewoon: Ma.. Ma ik zou graag een string willen, ga je vanmiddag mee er eentje uitzoeken.. Wellicht staat hij je perfect en wil je moeder er nadien ook wel eentje voor zichzelf.. Groet, Ton

mam ik wil graag een string ,hoe wil je dat anders vragen dan ?

zing gewoon dit lied en verander mama waar is mijn string in mama ik wil een string

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=aVos3Gw_Bu0

Tijden veranderen, en de onderbroeken a la De Karel Doorman of de Willem Barentsz hebben plaats gemaakt voor hipsters, tanga,s etc. Het is leuk om te winkelen en om je eigen kleding en lingerie te mogen uitzoeken. Sta er op dat jouw moeder mee gaat. Probeer iets nieuws en zeg dat het ook net iets voor haar is. Jouw moeder allang blij als ze voorlopig verlost is van dat gezeur van laat thuis komen, ik wil een tattoo of een of andere piercing..........hoewel............

Ik zou zeggen: "Mam, ik wil een string, dat is in de mode". En als ik je moeder was, zou ik dan zeggen: "Ga je gang, neem je zakgeld maar mee naar de Hunkemöller of zo".

Mams ,jij zou ook wel staan met die string die ik me wil kopen.

"Moeder, koop mij enen string, of ik zal U verlaten en de pijn van het gemis zal na-klinken voor vele eeuwen en de stroom tranen zal de rivieren verzouten en Uw geschrei zal de maan doen barsten en U zult ontroostbaar zijn tot in het 144e geslacht!" Los hiervan, als je 14 bent koop je toch je eigen kleertjes, of ben ik nu wel heel modern? Ik zie ook mensen van al 18 jaar die nog stééds bij hun ouders wonen! Nou vraag ik je....! Nou ik het zeg, ik ga er eens een vraag over stellen.

"Mam, je weet toch wel, die leuke nieuwe kleren die ik onlangs heb gekocht (gekregen)? Daar wil ik echt dolgraag een string onder dragen, dan voel ik me nog mooier. Ga jij mee winkelen en help je mij een mooie uit te zoeken? Dan trakteer ik je daarna op een lekker kop cappuccino". Als mijn dochter zoiets zou zeggen......... dan was ik al bijna onderweg naar de winkel ;-)

Eerlijkheid is altijd het beste...en een grapje kan ook het ijs breken. Je kunt ook gewoon uitleggen waarom je het wil dan zal ze het wel moeten begrijpen toch.

Koop een string voor je moeder. Wel in jouw maat natuurlijk. Als je 'm past en ze vindt 'm leuk, is voor jou de weg open om ook strings te gaan dragen. Vindt ze het niks, dan zeg je nonchalant dat je 'm dan zelf wel houdt. Klimt ze in de gordijnen, dan zal er nog wat onderhandeld moeten worden. Zorg wel dat je geen bonnetje meer hebt. Toegevoegd na 1 dag: Bedoeld is: als ZE 'm past etc.

vraag gewoon mama waar is me string.. het is trouwens een nummer... misschien begrijpt ze dan de hint wel en moet ze erom lachen. ze gewoon dat je wilt weten hoe een string zit en wat het is.. je hebt een leeftijd om dingen te ontdekken dus echt raar is het niet.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=jx4wgIFCHmY

Ik heb daar nog niet echt veel mee maar ik zou het gewoon vragen je zal er toch ooit een moeten kopen. (desnoods koop je er zelf een)

Vraag het gewoon aan je moeder, dat je wilt proberen hoe een string zit. en anders koop je er zelf 1 en gooi je die erna weer weg desnoods :P bij de newyorker hebben ze goedkope XD ik heb ze nog nooooit gedragen en ik ben ook 24, maar dat zit toch helemaal niet lekker tussen je billen, zo´n touwtje? XD

Heb je geen zakgeld? Dan koop je er toch zelf een?

"Mam, ik zou wel eens een string willen proberen." Wedden dat het haar niet onbekend in de oren klinkt? ;)

Je kunt er gewoon zelf een kopen en anders leg je het ergens neer waar je mam niet komt/aan zit.

Probeer sowieso jezelf af te vragen waarom je een string wilt. Goede argumenten werken namelijk altijd! Een string kan bijvoorbeeld 'netter' staan onder een strakke broek. Zeg dat je je daar ongemakkelijk bij voelt, dan wil je moeër het misschien wel uit proberen. Anders kun je ook zelf een string voor twee euro kopen of laat je vriendin het als een cadeautje voor je kopen, daar kan je moeder niks van zeggen.

gewoon doen wat jij niet laten kunt, "go for it" en natuurlijk geen flauw excuus uit je duim halen,

Gewoon; "mam mag ik een string" Iedere moeder zal begrijpen dat meisjes van jou leeftijd iets anders willen dan zij op die leeftijd. Als zij moeilijk doet kun je argumenteren met kledingstukken die zij wilde toen ze jong was en niet mocht van haar moeder.

''Mam, ik zou graag een string willen uitproberen.'' En je hoeft je echt niet te schamen want je moeder heeft dat ook ooit eens moeten vragen.

Het is nogal een vreemde vraag. Ik veronderstel dat je heel strenge ouders hebt, want anders zou je dit niet eens moeten vragen. Een string is ondergoed en - zolang je niet in je ondergoed over straat gaat lopen - ziet helemaal niemand dat. Strings, tanga's, slipjes, boxers,... Wat maakt het uit? Draag gewoon wat je zelf het aangenaamste vindt. De kans is trouwens groot dat je moeder zelf strings draagt of ze ooit heeft gedragen. Als je op een volwassen en rustige manier uitlegt dat je er graag één wilt, denk ik dat je moeder haast niet anders kan dan akkoord te gaan.

logisch dat je een wil als je vriendinnen hem ook hebben. dat vind ik wel een reden, anders kom je toch raar over? maar dat kan je beter niet zo tegen je moeder zeggen. zeg gewoon dat je het eens wilt proberen ofzo. zij heeft ze waarschijnlijk ook wel dus heel raar is het niet. Toegevoegd na 1 minuut: dat ouderwetse gelul van "als je vriendinnen van het dak springen doe jij het dan ook?'' dat slaat gewoon nergens op, ik snap het wel.

gewoon eerlijk zeggen: Mam, mijn vriendinnen hebben allemaal een string en ik vindt het ook lekkerder zitten. mag ik aub een string?

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100