Heeft Hitler echt zelfmoord gepleegd aan het einde van WO II?

Is daar sluitend bewijs voor, of blijft het allemaal speculatie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Alles wijst daarnaar, maar bewijzen zijn er niet... Er is nooit dna afgenomen, maar hij is niet levend gevonden na de oorlog, dus alle kans dat hij of zelfmoord gepleegd heeft of vermoord is... Maar nogmaals bewijzen zijn er niet...

Geen sluitend bewijs dat Hitler zelfmoord pleegde Als Stalin in ‘45 de echte Hitler in handen had, waarom heeft hij hem dan niet als trofee op het Rode Plein tentoongesteld? Stalin heeft tot zijn dood in 1953 de kans dat Hilter was ontkomen groter geacht dan dat hij zelfmoord had gepleegd. Het gebit heeft de Kremlinkluizen nooit verlaten. In 1999 heeft toenmalig president Jeltsin foto’s vrijgegeven en een Zwitserse tandspecialist heeft op basis daarvan geoordeeld dat het om Hitler gaat.

Bronnen:
http://www.hbvl.be/nieuws/media-en-cultuur...

Het is vrij recent bekend geworden,dat de schedel van Hitler,die door de russen bewaard werd,de schedel van een vrouw bleek te zijn! Maar je kunt er echt wel van uitgaan,dat hij er zelf een eind aan heeft gemaakt. Ook al is er geen (zoals jij het noemt) sluitend bewijs.

misschien vind je hier het antwoord op je vraag. Toegevoegd na 1 minuut: wel graar hele artikel lezen. Toegevoegd na 2 minuten: sorry, wel graag hele artikel lezen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100