Hoe verhelp ik dit?

Als ik wil slapen en ik doe m'n ogen dicht zie ik allemaal woorden die op mij af komen..
Ik geloof dat het een teken van Nachtmerries is
Dat als het woord bij je is dat je dan een nachtmerrie krijgt :O
Hierdoor kan ik meestal slecht slapen en slaap ik pas rond 2 uur.
Kent iemand dit probleem?

Toegevoegd na 7 minuten:
Het probleem blijft zich herhalen.
Zelfs al ben ik op vakantie ( zonder boeken, tv, internet, blablabla )

Weet jij het antwoord?

/2500

is het niet door het internet ,tv of veel lezen ? Als ik veel poker heb gespeelt en ik ga slapen zie ik heletijd kaarten voor mijn ogen of 1 keer toen ik een balspel op de psp had gespeeld zag ik voor ik ging slapen nog altijd die bal rollen.

Het klinkt een beetje als migraine. Als ik een migraine aanval krijg dan krijg ik ook allemaal vage beelden. welliswaar geen woorden maar wel genoeg rare beelden om niet te kunnen slapen. Nou hoeft migraine niet altijd samen te gaan met hoofdpijn en andere niet zo leuke bijverschijnselen. Maar in principe zou je dat niet elke dag moeten hebben dan. dus als je elke dag last van hebt dan denk ik niet direct dat het migraine is, of misschien een lichte vorm ervan.

Wat jij ervaart, heb ik als kind ook gehad. Ik ervoer het ook als nachtmerries. Bij mij kwamen er onophoudelijk 'vormen' op me af, die ook nog eens voortdurend van 'vorm' veranderden. Dit gebeurde in een intense periode in mijn kindertijd, (gerommel in het gezin waar ik vandaan kom) en mijzelf zou je als een hoog sensitief / paranormaal kind kunnen aanmerken. Als ik je dus antwoord zou geven, denk ik dat: 1 -- Er duidelijk iets is wat je parten speelt. 2 -- Je hebt een bepaalde gevoeligheid, die je misschien overdag niet laat zien aan jezelf (en anderen), waardoor bepaalde (overdag opgedane) indrukken niet jouw volle (of genoeg) aandacht krijgen en je najagen tijdens je welverdiende nachtrust.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100