Waarom werpt iemand zich voor de leeuwen?

Het komt weleens voor dat mensen zich in bijv. de dierentuin over de hekken klimmen en zich in het leeuwenhok willen begeven.
Nu lijkt me dat op zich een daad van levensmoeheid of zoiets maar toch is het weer iets anders als direct zelfmoord. Dus wat drijft zo iemand om zoiets te doen. Zo iemand zal natuurlijk wel psychische lijden of zo, maar waarom juist zoiets doen?

http://www.nu.nl/algemeen/408757/man-klimt-in-leeuwenverblijf-melbourne.html

http://www.nu.nl/buitenland/4265567/leeuwen-verwonden-bezoeker-hek-dierentuin-klimt.html

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is om verschillende redenen. Bij het ene bericht staat "Volgens ooggetuigen wilde de man de dieren aaien.". De man zal dus (al dan niet tijdelijk) geen besef hebben gehad van het kwaad om deze dieren te gaan aaien. Bij het andere bericht kon je lezen dat er een zelfmoordbriefje was gevonden en dat de man dus dood wilde. De leeuwen deden ook niets totdat hij de dieren begon te provoceren. Mensen klimmen er ook wel eens in om bijvoorbeeld een gevallen telefoon op te halen. Het kunnen dus uiteenlopende redenen zijn waarom mensen dit doen. Toegevoegd na 1 minuut: Naast dronkenschap/drugs dat mensen een andere realiteit kunnen geven kan een geestelijke gesteldheid dit ook veroorzaken. De leeuwen lijken in een dierentuin helemaal niet gevaarlijk maar eerder lui. Dit kan ook een vergissing zijn die mensen maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100