Dit is een lastige :Kun je gelukkig zijn als je dat niet bent?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee dat kan niet; het kan ook geen winter zijn als het geen winter is. En het kan ook geen geel zijn als het geen geel is. Je kan wel gelukkig worden, maar dan wordt je dat ook uiteindelijk.

Een lastige? Een rare vraag bedoel je? Als je niet gelukkig bent, ben je niet gelukkig lijkt me! Of denk ik nu raar? Toegevoegd na 1 minuut: Of bedoel je dat als je je overwegend ongelukkig zou voelen, of het dan wel mogelijk is dat je gelukkige momenten meemaakt? Dat kan namelijk zeer zeker!

Ha, die Erwin; De manier waarop je de vraag stelt is inderdaad lastig. Maar gelukkig zijn is voor iedereen anders. Ik heb ook wel periodes waarin ik me objectief gezien misschien ongelukkig zou moeten voelen maar me er prima bij voel. Ook andersom met gelukkige momenten is dat weleens zo.

Op het moment dat je je ongelukkig voelt, kan je denk ik niet tegelijkertijd je gelukkig voelen. Wel kan je het er het beste van proberen te maken en dan langzaam het tij proberen te keren.

ja je kunt gelukkig en ongelukkig tegelijk zijn omdat je over bepaalde dingen gelukkig kunt zijn zoals je liefdes leven.. en ongelukkig over je werk.. dit maakt je dus ongelukkig terwijl je OOK gelukkig bent.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100