Kunnen wij mensen zelf iets creeëren of is alles er al en moeten wij het alleen nog ontdekken?

Is alles er al, fysiek of ergens ons gedachte of waar dan ook. Of komen er ook weer nieuwe elementen in onze wereld?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er is altijd plek voor vernieuwing. Kijk. Hetgeen mijn kat tegen mij vertelde vatte ik op als zeer ongegeneerd en beledigend, terwijl hij me bespottelijk aankeek... Die zin is nog nooit gezegd in de geschiedenis van het universum.

Nieuwe elementen misschien niet, maar met de bestaande elementen is nog zoveel te combineren, dat er nog veel nieuws te creëren is. Denk hierbij maar aan medicijnen.

Het enige wat we kunnen creëren is goed gevoel of slecht gevoel binnen onszelf... Dit hangt niet af van de werkelijkheid of uiterlijke factoren, hangt alleen af van jezelf... Ik moet dat zelf ontdekken (en ik bedoel de lezer zelf nu van deze woorden)... Alles is er al, verleden, heden en toekomst komen samen in het nu... En alles gebeurt tegelijkertijd... Nu dus... Het is puur en alleen ontdekken... Wat kun je ontdekken, dat wat er al is, maar nog bedekt was...

We kunnen nog het ultieme geneesmiddel tegen kanker, aids en een honderdtal andere ziekten ontdekken.We kunnen het wormgat verschalken dat ons belet in de tijd te reizen,we kunnen schilderijen maken die da Vinci overtreffen, we kunnen Shakespeare in elke taal vertalen en opvoeren.We kunnen een lift maken die tot aan de maan reikt, we kunnen ook vrede creeeren, voor iedereen zonder inmenging van om het even welke God in wiens naam meer dan de halve wereld is verkloot.

Ik denk dat nog niet alles gematerialiseerd is maar wel alle gedachtepatronen er al zijn. Wanneer een gedachte zich in het hoofd kan nestelen is weer afhankelijk van of de hersenen klaar zijn om het patroon te ontvangen. Het moet als een puzzel opgebouwd worden, passen. Een puzzel maak je ook niet door overal losse stukjes te plaatsen, er moet een geheel ontstaan, een structuur gemaakt worden, zo ook met gedachten. De stukjes zijn er allemaal al wel, maar kunnen pas geplaatst worden als ze aan de beurt zijn.

Voor ik er was, was ik er niet Mijn ouders hebben dus iets gecreëerd dat er nog niet was. Het antwoord is derhalve ja. Kan dit de goedkeuring van de moderators wegdragen? (Ik dacht in alle oprechtheid dat ik duidelijk genoeg was, en was in de veronderstelling dat ik een antwoord had gegeven)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100