Hoe komt de bemanning van het ISS terug naar de aarde als NASA op houd met Space Shuttle missies?

het ISS is een bemand ruimte station, nasa brengt en haalt de astronauten met shuttles maar als zij stoppen hoe komt de bemanning dan terug?

Weet jij het antwoord?

/2500

De Russen vliegen ook op het ISS (vandaar de naam ook denk ik).

De spaceshuttles gaan na 25 jaar met pensioen. De Amerikanen zullen dan opvolger moeten gebruiken, bijvoorbeeld de Orion. Na het einde van het spaceshuttleprogramma is het ISS tijdelijk alleen met Russische Sojoezraketten te bereiken. Toegevoegd na 6 minuten: (onderste afbeelding is de Sojoez. Daarmee zijn vluchten naar ISS mogelijk).

Bronnen:
http://frontpage.fok.nl/nieuws/200841/1/1/...
http://www.astrovideo.nl/2011/02/13/de-ori...
http://www.vandaag.be/wetenschap/2000_dit-...

niemand weet dat de russen en japaners ook naar het iss vliegen. dat komt waarschijnlijk omdat de V.S. er altijd een grootte show van maakt.

Het is niet alleen NASA dat naar dat ruimtestation gaat maar ook de Europeanen evenook de Russen en Chinesen. By the way,als NASA ermee ophoud dan zal NASA ook ophouden te bestaan! Dat is daarmee dat NASA bestaat: het heelal te bestuderen! Ruimtevaart zit daar ook in. Nochtans is NASA goed bezig dus ik zie niet in waarom het zou ophouden te bestaan. NASA is zelfs te belangrijk geworden dus men zal er alles aan doen om NASA te behouden en het optimaal te steunen op elke missie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100