Ik wil zaterdag naar de opendag van de Rock Academie in Tilburg. Maar ik kan nergens vinden dat ik mij op moet geven, en ook geen programma. Iemand?

Ik wil dus zeker weten dat ik goed voorbereid op die Open Dag kom :) Want het is mijn droomstudie

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zoals elke OPEN DAG is he voor iedereen toegankelijk,al heb ik wel begrepen,dat het bij de(ze) Rockacademie toch nét niet helemaal waar is. Kijk even op de volgende website en denk nu niet,dat dit niks met de Rock Academie te maken heeft.,want dat is het dus wél ! http://www.fontys.nl/voor.scholieren/studiekeuzeactiviteit.aspx?dag=19&idinteressegebied=8&idlesplaats=13&idsrtvoorlactiviteit=1&keuze=lesplaats&maand=03+2011 Groet : Zoekertje

Hier kun je de info vinden.

Bronnen:
http://www.rockacademie.nl/

Een open dag is geen toelatingsexamen, dus je hoeft je eigenlijk niet voor te bereiden ;-) Je hoeft je ook niet op te geven. Het woord zegt het al: het is open, en iedereen is welkom. Zo’n dag is ervoor bedoeld om b.v. de sfeer te proeven, met docenten en studenten te praten, en lessen bij te wonen. Ook iemand die niet van plan is die studie te gaan doen, is welkom. Maak je dus geen zorgen, en heel veel succes met die prachtige studie!

Het was ook mijn droomstudie, totdat ik ontdekte dat het niet als HBO erkend wordt. Dit houdt simpel in: geen studiefinanciering (ook niet als je uitwonend ben) en geen officieel diploma. Toen ik hier achter kwam, heb ik besloten om me in te zetten voor het conservatorium: wel erkend en een officieel diploma.

Ik zie ook nergens dat je je aan moet melden. Dus je kunt er zo naar toe. Plezier en succes!

Bronnen:
http://www.fontyshogeschoolvoordekunsten.n...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100