ik heb zelf niet zo een talen knobbel , ik kan wel redelijk engels.Alleen zou ik nu egt graag eens een tweede taal willen leren/spreken.

heeft iemand misschien een idee voor hoe ik dat het best kan aanpakken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Via onderstaande link kun je Latijn leren. dat is een goede opstap naar Spaans en Frans. Bij deze cursus kun je ook filmpjes vinden op you tube...deze zijn echt super goedt als je dit samen volgt heb je in no time al wat Latijn onder de knie en zul je merken dat andere talen er erg op lijken. Ook kun je een cursus volgen via NTI, maar het is ook leuk om voor datzelfde geld een vakantie met taalcursus te boeken, waarbij je naar het land toe gaat en daar excursies doet en ondertussen de taal leert.

Bronnen:
http://www.cambridgescp.com/Lpage.php?p=cl...
http://www.cambridgescp.com/Lpage.php?p=cl...
http://www.youtube.com/watch?v=if4XZVFTK5A

Als je Engels al niet heel goed kan zijn andere talen nog moeilijker, Duits kan je misschien nog wel leren.

Engels is het meest makkelijk taal om te leren. Als je een taal wilt leren zijn de woordjes erg belangrijk. Begin eerst met de woordjes, dan de zinnetjes en ten slotte de grammatica. suc6

Ik leer nu engels, frans en spaans en merk dat er veel woorden hetzelfde zijn. De belangrijkste om een taal te leren is, volgens mij, woordenschat. Om te spreken, lezen en schrijven is dit nodig! Stampen dus! Verder leer je snel (wanneer dit mogelijk is) door zo veel mogelijk met iemand in die taal te praten en die jou dan ook verbeterd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100