Waar kan ik een goedkope bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten voor een klein bedrijf op de markt?

Sinds kort heb ik een klein bedrijf (v.o.f) waarmee we op de markt en braderieën willen staan. We gaan gefrituurde aardappeltwisters verkopen. Voor ons bedrijf willen we een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Op internet en goeievraag.nl zie ik verschillende verzekeringen voorbij komen maar ik word er niet veel wijzer van wat in onze situatie als een beginnend klein bedrijf het handigst is. Hoeveel gaat dit ongeveer kosten?

Toegevoegd na 48 seconden:
Iemand raadde me aan hier nog even mee te wachten, tot er wat meer geld in het laatje zit, aangezien zo'n verzekering best wat geld kost. Het risico dat er wat gebeurt is natuurlijk klein. Maar stel je voor dat er toch iets gebeurt... We werken wel met een frituurpan. En als iemand ziek wordt van ons eten (of denk dat dit door ons eten komt) is het wel handig om een verzekering te hebben lijkt me.

Weet jij het antwoord?

/2500

De KvK kan je hierin een advies geven. Let er heel goed op dat je geen onnodige verzekeringen afsluit en je je enkel verzekert voor de Wettelijke aansprakelijkheid die je hebt. Verzekeringsmaatschappijen zijn in het algemeen een slechte raadgever omdat zij een duidelijk belang hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100