Stuk grond over. Wat erop verbouwen? ter grootte van half voetbalveld!

Onderhoud graag 1 zaterdag in de week. Of 2 avonden. Makkelijk onderhoud zoals onkruid plukken enz. Iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Iets verbouwen kost veel tijd en red je niet alleen op een zaterdag. Je kunt het beter verhuren voor evenementen, privé feesten of om iets op te laten verbouwen. Hier hoef je zelf alleen maar een advertentie over te plaatsen en een contract samenstellen. Makkelijk geld verdienen dus ;)

Je zou er kippen kunnen houden. Hekwerk er om heen, gras zaaien en paar (fruit)bomen en struiken en je kunt heel wat kippen houden. Als je de oudere kippen van een pluimveehouder overneemt heb je ook niet zoveel eieren. De kippen scharrelen hun kostje bij elkaar, dus je hoeft niet zo vaak bij te voeren. Eieren rapen is een 10 minuten karweitje als je een leghok bouwt waar de dames in kunnen leggen. En in een uurtje per week heb je het hok wel schoon. Het enige waar je op moet letten is dat de kippen voldoende schoon water hebben. De (fruit)bomen en struiken geven de kippen schaduw en beschutting. En je kunt er lekker van eten, zeker als je appelbomen neemt heb je er weinig werk van, in september kun je dan oogsten (niets laten liggen, dan krijg je dronken kippen!).

Een half voetbalveld is voor grootschalige landbouw niet interessant, en intensieve tuinbouw gaat je meer tijd kosten dan 1 zaterdag in de week. Ik zou het verhuren aan een lokale schapenhouder of als volkstuintjes en dan zelf een stukje houden voor een hobby-groententuin.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100