Hoe kom ik aan geld als brugpieper?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je goed bent in schrijven kun je artikelen schrijven voor bijvoorbeeld infonu. En dan krijg jij een deel van de advertentie opbrengsten. Ook kan je op webs.com of andere gratis een website maken en daar advertenties op plaatsen om daar dan geld mee te verdienen. Je moet dan wel goed promoten en goed weten hoe je in de zoekmachine hoger moet komen. Dus het eerste idee is makkelijker.

Kranten wassen, auto's rondbrengen.

Klusjes doen bij mensen in de buurt. honden uitlaten boodschappen. oppassen tuinieren etc

Deze vraagt komt regelmatig voorbij hier op G.V. Hier maar weer een antwoord ;) Maak een flyer en zet daar op wat je allemaal kunt en verspreidt dat door de hele buurt. Je kunt er b.v. opzetten: - Auto wassen 5,- - Boodschappen doen 1,- - Stoep vegen 0,50 - Hond uitlaten 1,- - Lege flessen wegbrengen 0,50 - Onkruid wieden 5,- (Dit zijn allemaal voorbeelden, je kunt zelf natuurlijk het beste verzinnen wat je kunt en wilt doen) Misschien heb je nog oude boeken, speelgoed o.i.d. die kun je op marktplaats zetten en verkopen. Succes ermee!

handelen op markt plaats kan aardig geld opleveren maar dan moet je we ergens een beetje verstand van hebben kijk waar je goed in bent en gebruik dat

Als je ouders niet strooien met geld, zal je er zelf voor moeten werken. Woon je in een landelijke omgeving, dan kan je vaak bij een boer, tuinder, plantenkweker o.i.d een zakcentje bijverdienen. In de stad kan je proberen een boodschappen service o.i.d op te zetten. Wellicht zijn er veel meer mogelijkheden, maar hier laat ik het even bij. Succes.

misschien kun je oudere mensen helpen die computer problemen hebben, hetzij dingen opruimen in de computer, of leren hoe ze op goeie vraag moeten komen of een e-mal adres voor ze aanmaken. software installeren.

koop in de groothandel een tray frisdank, en verkoop de blikjes vanuit je kluis voor een kleine meerprijs door

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100