Zou het goed zijn, om wat achter te laten bij de organisatie, waar je mogelijk een afstudeerstage mag gaan lopen?

Een kennismakingsgesprek is het, zou ik een mapje kunnen maken met soort presentatie, wie ik ben, wat ik gedaan heb, wat ik wil, kan, maar ook vooral met de onderwerpen die ik in gedachten heb, om daaraan te gaan werken tijdens mijn afstudeerstage ?

Hoe zou ik dit het beste aan kunnen pakken ?

Toegevoegd na 21 minuten:
Maar hoe zet je op een a4, dat je ideeën hebt voor onderwerpen voor afstudeerstage ?

Toegevoegd na 33 minuten:
oek eigenlijk wat ideeen voor de hoofstukken

1. b.v. wie ben ik

2. ideeen voor afstudeeronderwerpen

enzo enz.

Tips zijn welkom.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat lijkt me een uitstekend idee. Als je in mijn bedrijf zou komen voor je stage en je zou je op die manier presenteren, zou je je eerste positieve indruk al bij me achterlaten. Zeker doen dus !

Maak een C.V. met als bijlage iets over jezelf en je toekomst plannen! Ik denk dat bedrijven die jouw een stageplek willen/kunnen aanbieden dan ook kunnen zien dat jij daadwerkelijk bepaalde dingen serieus neemt, waaronder jezelf verkopen voor een stageplaats!

Dat is zeker een goed plan, je zou in je presentatie ook informatie op kunnen nemen over het bedrijf zelf, dit soort dingen getuigt van een grote interesse en dat is iets wat werkgevers graag zien.

Hoe beter jij je voorbereid en hoe beter jij je presenteert, hoe duidelijker het beeld van jou wordt voor het bedrijf. Dit kan ook betekenen dat het bedrijf er achter kan komen dat jij niet op de juiste plek zit. Maar meestal zal dit niet het geval zijn omdat je bij geschikte bedrijven solliciteert.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100