Op zondag 1 uur werken als oproepkracht, Wat krijg je betaald?

Ik werk als oproepkracht(0-urencontract) in een supermarkt. Ik ben op de hoogte van de 1 uur werken 3 uur uitbetaald krijgen regel. Maar geldt deze ook in combinatie met een zondag toeslag(100%)? Als dit waar is dan zou je dus voor 1 uur werken, 6 uur loon krijgen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je krijgt op zondag alleen een toeslag van 100% dus elk uur word dubbel betaalt en niet 3 x plus nog eens 3x zou ook te belachelijk voor woorden zijn. Wel makkelijk maak je 10 uur dus heb je aan het eind van de dag volgens jou 60 uur gedraaid mooi een weekloon plus 20 overuren op een dag ga ik nu nog in de supermarkt werken

Er is een regel dat je per keer dat je werkt minimaal 3 uur uitbetaald wordt, ook al zou je maar 1 uur werken. Het gaat over MINIMAAL 3 uur uitbetaald. Wanneer je 1, 2 of 3 uur werkt, dan krijg je voor 3 uur betaald. Dat wil niet zeggen dat je elk uur kunt verdrievoudigen. Wanneer je op zondag werkt, krijg je 100 procent toeslag. Dus de uren die je werkt krijg je dubbel uitbetaald. Toegevoegd na 6 minuten: Wanneer je voor de zondag voor slechts 1 uur opgeroepen zou worden, dan krijg je dus voor 3 uur betaald, plus een keer de 100 procent toeslag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100