hoe leg ik mijn ouders uit dat ik erotisch werk doe?

een tijdje geleden liep mijn contract afgelopen van werk.
t werd moeilijk om weer aan t werk te komen ook al ben ik 18.
ze hadden overal veel jong personeel.
k ben besloten erotisch werk te doen achter de webcam.
maar hoe leg je je ouders uit dat je dit doet.
t is niet iets wat je 1,2,3 vertelt..

Weet jij het antwoord?

/2500

Moeilijk om dit te beantwoorden. Ik ken je situatie natuurlijk niet. Ik neem aan dat je dit werk voor een deel ook doet omdat je er voor kiest. En dat je achter je keuze staat. Als dat zo is, dan denk ik ook dat het mogelijk is dit aan je ouders uit te leggen. Doe je het volledig tegen je zin in, maar heb je per-se het geld nodig, dan zou je je situatie eens aan je ouders voor kunnen leggen met de vraag of zij je kunnen helpen iets anders te vinden. Hoe meer hulp je hebt, hoe groter de kans dat je wat vindt. Maar heb je zoiets van het verdient lekker en je voelt je wel er wel prettig bij dan is dat ook de boodschap die je over kan brengen. Leg ze uit hoe het gekomen is dat je die stap hebt gezet en waarom jij wel wat in dit werk ziet. Leg ze ook uit wat je gedaan hebt om er zeker van te zijn dat je veilig bent. Want je veiligheid zal het eerste zijn waar ze zich druk om maken. Je ouders houden van je, wanneer jij uitlegt waarom je voor dit werk gekozen hebt zullen ze dat wellicht niet de meest ideale job vinden, maar doordat je het bespreekbaar maakt voorkom je wel dat er een groot geheim tussen jullie zich als een gezwel van onbegrip kan ontwikkelen. Er is 1 uitzondering: wanneer je ouders erg gelovig zijn wordt het wat lastiger. Het geloof van sommige mensen is erg belangrijk en soms er moeilijk te verenigen met erotisch werk. Je dwingt je ouders dan te kiezen tussen hun geloof en jou. Dat is altijd een pijnlijke situatie, Je moet je dan afvragen of je ouders de waarheid dan wel willen weten.

Soms is het beter om te zwijgen. Als jij denkt dat je ouders dit niet accepteren en dat jij in problemen komt, dan hoef je dit niet te vertellen, maar probeer wel ondertussen iets anders te zoeken. Later kan je het altijd nog vertellen. Dan ben je volwassener en kunnen ze je niets maken. Succes!

Tja, dat kan ik me voorstellen, dat je dat niet zomaar verteld. Ik vermoed dat je vast wel weet hoe je ouders daar over zullen denken dus vul zelf maar in: is het wel verstandig om het ze te vertellen? Of wil je het om jezelf beter te voelen?Als je zeer heftige reacties, misschien zelfs wel fysiek geweld, kan verwachten om jou te dwingen hiermee te stoppen zou ik het niet zeggen. Maar als je niets zegt gaan je ouders zich natuurlijk wel afvragen waar het kind "het allemaal van doet" als het mooie dure spullen koopt terwijl het geen baan heeft... Of heb je ook niet verteld dat je contract afgelopen was? Wanneer je het vertelt zou ik mijn ouders vragen om een gesprek, tv uit en rustig zeggen dat je erotisch werk achter de webcam doet omdat je geen ander werk kan vinden. Dat je er niet over denkt om dat buiten de webcam om te gaan doen. Dus dat het schoon, hygienisch is en dat je er niet ziek van kan worden. Het verdient veel dus je kan jezelf onderhouden. Wanneer je er voor zorgt dat je niet herkenbaar bent in de buitenwereld, door bijvoorbeeld een sexy masker te dragen, een pruik of zeer zware make-up (maakt niet uit of je een man of vrouw bent) en een nickname , dan kan dat je ouders eventueel geruststellen, omdat onherkenbaarheid je veiligheid sterk verhoogd. Ga niet terugschreeuwen als ze boos worden of gaan huilen. Zeg dat je hen begrijpt maar dat je nu voor dit werk kiest. Misschien woon je nog thuis? Dan kunnen ze eisen dat je dat erk ergens anders achter de webcam gaat doen, dan zal je een andere kamer/woning moeten zoeken en dat kan je dan ook want je verdient genoeg. Ga niet gezellig aan de bar vertellen over wat je doet en wat de klant zegt/vraagt. Wees dan ook echt professioneel. Zwijg erover. Anders zal je er door een grote groep mensen op aangekeken worden en als je dan na verloop van tijd toch weer ander werk wil gaan doen zullen vele deuren gesloten zijn. Wees je bewust van de risico's en gevolgen bij het werken in de erotiek. Misschien vind je het te gek werk, prima, maar overdenk alles zodat je niet achteraf toch spijt hoeft te hebben. Ik zag laatst een reportage van een stel dat dat werk deed, zij wisten niet hoe ze het later aan hun kindje moesten vertellen... denk daar ook over na. Je ouders zullen waarschijnlijk niet staan te juichen maar als jij door je gedrag op een volwassen manier laat zien dat je keuze op verstandige basis gemaakt is zullen ze zich er misschien na verloop van tijd bij neer kunnen leggen.

Je kunt ervoor kiezen om ze niet ALLES te vertellen. Ik denk ook niet dat je ouders daar iets aan hebben. Als je eerlijk wil zijn tegen ze, kun je ook zeggen; "pap, mam, ik heb besloten om in de erotiek te gaan werken", en het daarbij laten. Succes!!!

Beste Mohamed156, wat je doet zal, gezien je naam, in jullie kringen niet zo vanzelfsprekend zijn. Maar denk hieraan. Doe het uit eigen vrije wil. Stop ermee wanneer je dat wilt. En geef je vele, makkelijk, verdiende geld niet te snel en te makkelijk uit. Probeer het wel te vertellen aan je moeder. Je zult, zoals jij ook al zegt, haar pijn gaan doen. Maar verzwijgen is het niet hebben van vetrouwen in je moeder en die zal dat ook zo zien. Je gaat een wat moeilijke tijd tegemoet dus, Succes..

Tsja dat is erg moeilijk ja, Ik zou rustig aan gaan praten, en zeggen dat jij je hierbij goed voelt, en je bang bent om dit te vertellen maar dat je niet wilt liegen.

U kunt het uw ouders met een gerust hart vertellen. Zij zullen er alle begrip voor hebben. Het speelt zich af op internet en het is in alle uithoeken van de wereld te volgen. Grote kans dat uw familie en kennissen u herkennen. Hoe gaan hun er mee om, en hoe gaat u er mee om? Wat kunnen anderen u aandoen met de opgenomen beelden? Of uw familie? Grote kans dat u uw familie mee sleurt in het ongeluk. Anderzijds zegt u niets, stopt u er mee en hoopt dat de schade beperkt blijft. Wat is wijsheid?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100