Hoe vind ik werk tijdens vakantie reizen ?

Ik ben opzoek naar baantjes die inhouden dat je op reis gaat en je werkt tijdens die reis, ik heb momenteel alleen een havo diploma op zak, en dit is ook de reden dat ik er iets bij zoek, een sociaal privé leven heb ik niet, en ik ben 20 jaar.
Daarom leek mij een baantje als op passagiersvracht of koffie thee enzo rondbrengen in vakantie reisbussen een ideaal baantje, aangezien ik ook wat van de wereld wil zien, hou van rondreizen.
kan iemand mij misschien een tip geven hoe ik een baantje als deze kan vinden?
want ik zoek al dagen op het internet, maar krijg zelf niets gevonden..
bij voorbaat dank.

Toegevoegd na 2 uur:
aan de antwoorders tot nu toe..

ik zoek niet iets anders, ik zoek werk tijdens een lange reis van minimaal 1 dag maximaal 2 weken
zoals op een cruiseschip werken, maar ik kan geen weg vinden hoe ik er kom.

Toegevoegd na 16 uur:
Zal ik het dan nog echt één keer opnieuw uitleggen mensen?
ik zoek geen werk in het buitenland, ik zoek simpel ongeschoold werk wat toch redelijk betaald wat moet worden uitgevoerd TIJDENS REIZEN naar het buitenland,
zo als voorbeelden, op een boot werken (niet zwaar fysiek, zoals iets in de passagiersvaart)
of in een vakantiereis bus werken.
alleen weet ik geen manier hoe ik dit werk gevonden krijg, en dat is mijn vraag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Registreer je op Wereldwijzer Reisforums en log in. Klik dan op STUDENT OP REIS. Dan kan je o.a. kiezen uit de volgende opties: Vrijwilligerswerk Vakantiewerk in het buitenland Vast werk in het buitenland Au-pair Buitenland. Misschien vind je iets van je gading.

Je zou ook b.v. een enkeltje Australië kunnen kopen en daar werk zoeken. Mijn zoon van 18 deed dat ook en heeft daar 1 1/2 jaar gewerkt op bananenplantage, bij een verhuisbedrijf, sponsoring zoeken voor goede doelen en telemarketing....gewoon durven doen...

Ik heb toen ik 21 was ''Camp America'' gedaan. Dan werk je in een zomerkamp in America, kan in verschillende functies, maar ik adviseer ''camp-power'' , bij voorkeur in een day-camp (waar die kinderen niet overnachten en ''s avonds weer naar huis gaan) je verdient dan t meest, je bent een dag extra vrij , maar das tenzij je graag met kinderen werkt natuurlijk. http://www.campamerica.co.uk/ Het vette van CA is dat je alleen de reisverzekering betaalt, en het ticket en onderdak is geregeld. Je leert t land kennen, hebt tijd zat om rond te reizen, en is goed voor je Engels en sociale contacten. Cruiseschip raad ik af, dat is lang niet meer wat t vroeger was. die Markt is Kapot gemaakt door goedkope filipinos en andere Aziaten en je wordt helemaal afgebeuld voor een hongerloon. bovendien je zit op een schip en kan geen kant op. Australie is ook een aanrader , daar kan je rontrekken en jobhoppen. Dus gewoon binnenlopen en om werk vragen, dat is Nederland onbekend , maar daar heel gewoon.

Bronnen:
http://www.campamerica.co.uk/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100