Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe is het om te werken bij Trekpleister voor een jongen van 17 jaar? Ze zoeken daar namelijk nog iemand voor de functie vulploegmedewerk(st)er.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
935

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Klasgenoten van mij werken bij de Kruidvat en Etos (welliswaar geen Trekpleister, maar wel vergelijkbaar). Opzich prima werk, alleen moet je het niet ongemakkelijk vinden om vragen te krijgen zoals: 'Welk middel tegen voetschimmel kan ik het beste nemen' of 'Wat is nou eigenlijk het verschil tussen deze en deze tampons' en dergelijke vragen over producten waar je zelf nooit iets mee te maken hebt gehad en dus niet zoveel over kunt zeggen....
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Over het algemeen vragen ze dat niet aan de vulploegmedewerker en als ze dat al doen kun je ze doorverwijzen naar iemand die DAAR de opleiding voor heeft gedaan!
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Ehm, dat soort vragen schijn je echt te krijgen, maar je hebt gelijk dat je ze gewoon kunt doorverwijzen, maar toch.
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Nee, je MOET ze doorverwijzen want voor een antwoord op dat soort vragen ben je namelijk niet opgeleid. In zo'n winkel loopt zeker iemand rond die dat wel is.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding