Wat zijn goede en effectieve manieren om reclame te maken voor een eigen bedrijfje?

voor als je niet zo mondig bent.

Weet jij het antwoord?

/2500

* foldertjes..........met afbeeldingen. * visitekaartjes. Vooral veel visitekaartjes. Gratis bij Vistaprint. Overal achter laten. Op allerlei prikborden, bibliotheek, supermarkten etc. * gratis advertentiekrantjes. * Heel gratis websites voor advertenties. zoals Speurders, Tweedehands, Markplaza, Zoekertjes etc. En verder ligt he er aan wat je bedrijfje is, wat het doet. Op wie je gericht bent. Welke doelgroep je wilt bereiken.

De lokale media. Een combinatie van advertentie met een redactionele bijdrage. Vertel wat je wilt en ik bedenk wat voor je..

Of het effect sorteert, is altijd maar afwachten, maar ga eens naar wachtkamers van allerlei instanties, en leg daar je eitjes i.c. folders. Succes!

Je kunt natuurlijk `strooien` met visitekaartjes, foldertjes, enzovoorts, maar de effectiefste manier is toch `mond tot mond`reclame. Wanneer je bij je cliënten laat zien wat jouw capaciteiten zijn en men is dan zeer tevreden door jouw aangeboden diensten, is de `mond tot mond reclame`uiteindelijk het effectiefst. Natuurlijk is het dan goed en effectief om hen enkele visitekaartjes mee te geven.

Een website met zoekmachine optimalisatie en een eigen Facebook pagina waarop je je werk toont.

Het ligt een beetje aan wat voor bedrijfje je hebt en wie je doelgroep is maar een goede goedkope manier om jezelf onder de aandacht te brengen is via Facebook, Twitter en apps zoals instagram. Koppel hieraan een blog en plaats als je een goed aantal volgers hebt een advertentie op bv facebook (kost 1 € per dag) Je kunt ook klein beginnen in de plaatselijke krantjes, maar nogmaals dat is afhankelijk van je bedrijfje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100