Hoe kun je gemakkelijk op korte termijn even wat extra geld verdienen?

Ik ben net klaar met mijn scriptie druk bezig met het vinden van een baan waarvoor ik gestudeerd heb. Maar voordat ik die gevonden heb en aan de slag kan zijn we in het gunstigste geval zeker een of twee maanden verder. Maar ik heb geld nodig en wel NU, en met mijn parttime baan kan ik het financieel niet veel langer uitzingen. Vroeger hadden uitzendbureaus altijd wel dagjeswerk, maar in deze tijd zijn dit soort banen al een hele tijd opgedroogd. Ik bel me suf en solliciteer ook naar tijdelijke banen, maar de uitzendbureaus hebben niet veel voor me en ik word steeds afgewezen omdat ik 'niet aan het profiel voldoe'. Heeft iemand misschien tips voor me waar ik nog niet aan gedacht heb?

Toegevoegd na 1 minuut:
O, ja: achter het raam is niet helemaal het antwoord wat ik zoek.

Weet jij het antwoord?

/2500

In de thuiszorg als huishoudelijke hulp Of een ander baantje in de schoonmaak wellicht

http://www.prainternational.com/ Proefkonijn voor nieuwe medicijnen. Verdiend ontzettend goed, maar je loopt een klein risico op bijwerkingen. Toegevoegd na 2 minuten: Als je de beschikbare onderzoeken doorleest kun je zien of het al vaker op mensen is getest (zou voor mij een pre zijn) en wat de gevaren zijn. Verder zijn de reiskostenvergoeding heel hoog (vooral als je gratis mag reizen met het openbaar vervoer als student).

TNT zit in deze tijd te springen om personeel...

Zoek een tijdelijke baan met erg veel avond- en nachturen (horeca??) werk werk je daar een slag in de rondte.

-Ik weet niet in welke hoeveelheid je geld zoekt, maar als de 'gewone' baantjes niet werken, zul je voor nu misschien met wat minder moeten doen. Krantenwijken, werken bij burgerking, McDonalds, oppassen voor een redelijk tarief.. -Dan kun je nog pokeren op internet voor geld (Al moet ik zeggen: Je moet ECHT weten waar je mee bezig bent. Een vriend van mij heeft er FLINK mee weten te verdienen, omdat hij weet wanneer hij moet stoppen!!!!) - Werk een tijdje als schoonmaakster. Er zijn altijd mensen op zoek naar schoonmaaksters/makers. Kijk eens in je lokale suffertje, de krant, marktplaats noem maar op! - Wat je evt ook zou kunnen doen is aanbieden dat je gratis andermans oud-spul wil ophalen. (oude pc's , printers, alle electronica zeg maar, wat nog werkt). Het leuke hieraan is: De mensen zijn er zonder moeite vanaf: Jij kunt het verkopen voor een leuk prijsje op marktplaats, en zo verdien je ook nog redel wat geld. ( wij hebben momenteel de gang VOL staan met werkende spullen die we allemaal van de zolder hebben gehaald en een vrouw komt deze morgen ophalen, zodat zij die weer kan verkopen.. en hebben weer ruimte op de zolder;)) Zoals je ziet zijn er zat opties.. maar als je dringend geld nodig hebt.. denk ik dat je blij moet zijn met alles wat je kunt krijgen. Afhankelijk van hoeveel je nodig hebt natuurlijk. heel veel succes in iedergeval! Toegevoegd na 2 minuten: ** Moet je maar eens naar marktplaats gaan en daar intypen schoonmaakster/schoonmaker. En dan 'gezocht' bij opties aanvinken! Het zal je verbazen hoeveel vraag er is. En dit geldt natuurlijk niet alleen voor schoonmakers maar ook voor andere beroepen!! **

Als je echt op hèèl korte termijn bedoelt, dan zou je misschien Sinterklaas of zwarte Piet kunnen spelen. Mijn zwager doet dit ook al een aantal jaren, en je wilt niet weten hoeveel boekingen die nu al heeft, vanaf a.s. vrijdag. Soms wel 6-8 op een dag. De pakken zijn niet goedkoop om te kopen, maar wellicht dat je via Marktplaats nog wat voor een paar cent op de kop kunt tikken. Huren weet ik niet, ben bang dat er dan wel veel van je winst af zal gaan. Bovendien weet ik niet of het streekgebonden is, maar hier loopt het nog echt als een tierelier. Ik weet overigens dat er ergens een site is waar je dit soort kleding voor niet zoveel aan kunt schaffen want daar heeft mijn dochter ook wel eens wat gekocht, maar weet zo even niet meer. Zal haar even vragen en dan zet ik het nog wel in mijn reactie, mits het nog bestaat.

Ik zou zeggen probeer eens een postbezorgingsbedrijf, de kerstdrukte komt eraan, of het inpakken van kerstpakketten

In de horeca kan je toch altijd wel aan de slag?

Met schoonmaak heb je een extra extra centje meer :)

Zoek eens bij je spullen wat je echt kwijt zou kunnen-en zoek dan een pandjesbaas of hoe heet zo'n zaak waar je spullen kunt brengen en er dan geld voor krijgt? Zet advertentie's wat je te koop hebt bij supermarkten of misschien een regionale tv zender. In deze tijd van het jaar worden er ook veel mensen gevraagt om kerststukjes te maken of kerstpakketten te maken.

Dit klinkt wel als snel geld verdienen. Of het betrouwbaar is weet ik niet, maar je kan er wellicht even naar kijken.

Bronnen:
http://www.emailverwerkingen.nl/index.html

klinkt misschien raar, maar er wordt goed geld gemaakt met pokeren. misschien iets om te leren en je even in te verdiepen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100