Kan iemand die borderline heeft een goede chef zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

nee, het schijnen wel hele goede slagers te kunnen zijn

Nee, wel te gebruiken als afwasser.

Ook als afwasser doen ze het goed

Waarom niet. Ga alleen niet in op een uitnodiging om een weekendje besloten te gaan survivalen in de Ardennen.

Ik gee maar 2 x antwoord omdat er op 1 of andere rare reden maar een maximaal aantal reacties mag geven per dag Maar meneer voor me we denken echt hetzelfde !!

Borderliners kunnen worden omschreven als mensen met een zeer instabiele persoonlijkheid. Ze hebben last van stemmingswisselingen en kunnen ernstige depressieve buien ervaren, angstig zijn of boos worden zonder dat hier enige aanleiding toe is. Hoewel Borderline geen invloed zal hebben op iemands kookkwaliteiten is het de vraag of je 'zo iemand' wel als chef in je restaurant zou willen hebben. Ze beschikken over slechte interpersoonlijke vaardigheden; ze kunnen geen goede contacten/ relaties onderhouden met mensen (collega's/ bediening). Conclusie: niet de meest ideale werknemer.

Ik dacht dat alle fatsoenlijke zelfrespecterende chefs borderline hadden?

Ik denk dat die hoogstens last van ADHD hebben, maar een Borderliner lijkt mij niet de meest ideale chef, je weet nooit wat je op je bord krijgt....

nee

Re: TonyManana ''Borderliners kunnen worden omschreven als mensen met een zeer instabiele persoonlijkheid. Ze hebben last van stemmingswisselingen en kunnen ernstige depressieve buien ervaren, angstig zijn of boos worden zonder dat hier enige aanleiding toe is.'' Ik denk dat het wel een chef kan zijn, kijk maar naar Gordon Ramsey die kan ook lekker uit zijn vel vliegen als er iets mis gaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100