Kan je op je 38e nog besluiten dat je carrière wilt gaan maken, en dat met eventueel extra studies nog bereiken?

Of ben je dan echt "te oud" ookal heb je wel 12 jaar ervaring ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je bent nooit te oud om een carrière te maken je moet doen wat je zelf denkt en wil en je hart volgen. en als andere mensen vinden dat je te oud bent laat ze dat gewoon lekker denken. trouwens succes met je carrière

Absoluut, als je inzet toont en er voor gaat dan kan is het niet te laat om carrière te maken. Een extra studie kan inzet aantonen, maar relevante werkervaring natuurlijk ook. Solliciteer in ieder geval en laat in een gesprek merken dat je gemotiveerd bent, bereid vragen voor en laat zien dat je al dingen bereikt hebt in het verleden.

Kan makkelijk!! Je moet nog 28 jaar werken, dus het heeft absoluut zin om nog iets te gaan studeren. Bovendien zal je merken, dat als je binnen je eigen vakgebied en/of interessegebied blijft, dat de studie ""als een trein"" gaat, Mensen met ervaring en diploma s zijn overal gewilde werknemers. Of misschien wil je voor jezelf gaan werken, om te beginnen als zzp er. Wie weet, de toekomst is aan jou!!

Als jij vindt dat dat kan, moet je het vooral doen! Waarom zou je het niet doen? Ga er voor! Waarschijnlijk heb je nu meer rust in je lijf, kun je beter relativeren, ken je jezelf beter en heb je je doelen duidelijker voor ogen dan 12 jaar geleden, dus laat je niet tegenhouden.

Natuurlijk kan dat! Beter nu 'opnieuw' beginnen in een richting waar je hart ligt, dan balend doorgaan en steeds denken 'had ik maar...' Succes!

Ha natuurlijk! Als je echt iets gaat doen wat je leuk vind heb je er ook de moeite voor over. Ik had een oom die na zijn pensioen voor de lol voor predikant ging studeren. En toen later nog eens jaren een eigen gemeente heeft geleid. Ik kan je in mijn familie nog wel meer van zulke voorbeelden geven. Ik heb het geweldige voordeel dat ik nooit met de overtuiging opgevoed ben dat ik wel te oud zal zijn voor studie of werk. Wel goed kijken wat goed haalbaar voor je is en wat je talenten zijn, oftewel je hart volgen met je verstand, succes!

Natuurlijk!! Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100