Zou ruitensproeierantivries een goed alternatief middel kunnen zijn om ramen streeploos te lappen?

Op het werk heb ik vandaag mijn firmawagen binnenste buiten gereinigd. Er was niks aanwezig om de autoruiten van binnen schoon te maken, behalve water en een zeemvel. Nu zag ik een fles met onverdunde ruitensproeierantivries staan en heb daar een scheut van in het water gedaan. De ramen waren wel streeploos maar toch vraag ik mij af of dit een goed alternatief was en of ik geen handschoenen had moeten dragen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit zou prima kunnen. In ruitensproeiervloeistof zit relatief veel alcohol. Dus zou ik om te kosten voor het ramen zemen te drukken liever voor spiritus kiezen. Het lappen met een zeem geeft strepen. Beter kun je in dit geval een trekker gebruiken om je ramen streeploos schoon te krijgen. Het gebruik van handschoenen is geen overbodige luxe omdat alcohol je handen ontvet waardoor irritatie kan ontstaan.

Schijnbaar was het een goed alternatief..En als je handen er nog aan zitten kon het geen kwaad;-)

je moet het niet drinken dan kan het verder geen kwaad . heb je je ruiten wel eens schoongemaakt met een prop oude kranten? geen water alleen oude kranten tot een prop kreuken en gewoon beginnen met je ramen schoonmaken . schoner en zonder strepen gegarandeerd.

Ja dat kan heel goed en het is niet slecht of gevaarlijk voor je handen...

kan geen kwaad maar als je een wondje heb zal dat wel vervelend worden/aanvoelen.

Ja dat kan heel goed ..........ik gebruik dat al jaren alleen wel met handschoenen aan ,

Het kan wittig opdrogen. Maar als het even kan lauw water met een drupje vaatwasmiddel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100