Waar koop ik een hersluitbare doorzichtige plastic zak van 20cmx20cm?

Volgende week ga ik vliegen. Voor een koffer zou ik extra moeten betalen, dus ik neem alleen handbagage mee (het is toch maar voor een weekendje).

Voor vloeistoffen in de handbagage gelden de volgende door de overheid opgelegde beperkingen:

-De vloeistof bevindt zich in een verpakking met een maximale inhoud van 100 ml
-Alle verpakkingen voor vloeistoffen die voldoen aan de maximale inhoud van 100 ml passen probleemloos in een doorzichtige, hersluitbare plastic zak van 1 liter met afmetingen van 20cmx20cm.
-De plastic zak dient afzonderlijk ter controle te worden aangeboden bij de beveiliging

Nu is mijn vraag: waar koop ik een plastic zak die aan al die voorwaarden voldoet?

Toegevoegd na 40 minuten:
Ik vertrek vanaf Eindhoven Airport.

Weet jij het antwoord?

/2500

As je gewoon een plastic zak zoekt, herbruikbaar, van die afmetingen, ga dan naar de supermarkt en koop diepvrieszakken van het merkt ziploc van 3 liter, zeker groot genoeg, en as je er twee over elkaar trekt zal er niet makkelijk iets mee mis gaan. Zoek je echt iets degelijks, dat erg stevig is en volkomen waterdicht, kijk dan even op de site van ortlieb, vooral bekend van zijn fietstassen, en vind onder de productlijst, rubriek dokumententas/kaartenmap een snack-pack. Echt een tof ding. Je vind nog andere artikelen die zouden kunnen dienen maar niet doorzichtig zijn!

Ik gebruik altijd de hersluitbare zakjes van de Albert Heijn worden altijd geaccepteerd en 20 stuks voor iets meer dan een euro.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100