Waarom mag je in het vliegtuig eigenlijk geen (of mini) vloeistof mee nemen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bepaalde vloeistoffen zijn los geen probleem, maar zodra je ze mixt kan je een gevaarlijk explosief creeren om een vliegtuig op te blazen. Het is eigenlijk gekomen nadat die terroristen de twin towers hebben opgeblazen en daarna enkele incidenten zijn geweest om vliegtuigen op te blazen. Dus eigenlijk is het dankzij de terroristen dat we nu geen vloeistoffen meer mee het vliegtuig mogen innemen.

Vanwege mogelijke brandbare vloeistof die in dat flesje kan zitten

Omdat er vloeistoffen zijn die brandbaar zijn, waarmee je explosies kunt veroorzaken of die een bijtend zuur zijn. Daarmee zou je het vliegtuig kunnen beschadigen of andere passagiers kunnen verwonden.

Met dezelfde waarom je ook niet met een eet- en drinkwaren die je ergens anders gekocht en in een cafetaria gaat zitten eten of drinken. Fles water of tewel een frisdrank wordt ook in de vliegtuig verkocht. Toegevoegd na 1 minuut: Met dezelfde (reden) waarom je

Je kunt bij sommige drogisten als de DA en Kruidvat vaak van die mini flesjes kopen met het max aantal liter vloeistof dat in die verpakking mee mag in de handbagage. Dit is heel weinig, en ik zou geen vloeistof kunnen bedenken die zo klein is dat het zin heeft om het in zulke kleine porties mee te nemen, maar het bestaat en je mag er mee door de douane ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100