mag een hond op de stoel van de trein en kost dat geld?

wij gaan morgen naar vlissingen (strand) met de trein en hond(west highland white terrier) ik weet dat kleine honden gratis mee mogen als ze klein zijn, maar mogen ze dan ook op de stoel als je er eerst een handdoek op legt?

Toegevoegd na 1 minuut:
en kost dat dan geld? (niet dat het iets uitmaakt, maar ik betaal liever een treinkaartje voor de hond dan een boete (a) )

Toegevoegd na 1 dag:
Hallo bedankt voor jullie antwoorden! We zijn na zandvoort geweest daar waren eigenlijk ook geen honden toegestaan in het hoogseizoen maar er warwn meerdere mensen daar die hadden de honden gewoon los lopen! Wij hebben onze hond gewoon aangelijnd gehad niemand zei dr wat van dus lekker kunnen ravotten in het water en strand! En wat de trein betreft, diesel mocht gratis mee ivm het jaarabbo van mijn partner, en met handdoek op de stoel heeft gelegen zowel de heen als de terug reis! Hij was zo lief heeft zich keurig gedragen! Er werd ook niets gezegt dat hij van de stoel af moest! Ook niet tijdens de kaartcontrolle

Weet jij het antwoord?

/2500

Heel simpel als je je hond op schoot houd mag het zonder kaartje. Doe je dit niet of kan je dit niet omdat de hond te groot is moet je een kaartje kopen voor je hond. Dit zijn speciale kaartjes specifiek voor je hond en die staan bij overige kaartjes oa bij de fiets

een hond is een voorwerp binnen de vervoersovereenkomst, Als deze niet in een tas of mand zit moet je het kindertarief betalen. En dan nog mag deze geen zitplaats innemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100