myn snorfiets ryd te hard hoe kan ik dat simpel oplossen

Weet jij het antwoord?

/2500

Minder gas geven.

Een ander tandwiel erop laten zetten, dus waarschijnlijk het originele er weer op doen...

naar een snorfiets monteur gaan en zeggen dat je de snelheid weer in orginele staat wil hebben

Bij de tweede kamer een verzoek indienen voor een verhoging van de maximale snelheid voor snorfietsen. Maar eenvoudiger is het apparaat weer terug te brengen daar de samenstelling die hij had toen 'ie uit de fabriek kwam.

Rem zo hard dat je de gewenste snelheid rijd.

Geef iemand een lift. Of doe er geen benzine/mengsmering meer in. Dan gaat ie op een gegeven moment ook steeds langzamer.

Gewoon langzamer gaan rijden! Bijna alle automobilisten hebben voertuigen die harder kunnen,dan ze mogen. Die stellen toch ook dit soort vragen niet?

De kans bestaat dat er een replica uitlaat op zit, in tegenstelling tot een originele is dat er geen begrenzer/extra demper in zit. Hierdoor kan het dus zijn dat je snorfiets niet max 25 maar 35 rijdt. Je kunt het beste naar een tweewieler/scooterzaak gaan om je snorfiets terug te laten "downgraden" terugvoeren.

De meest eenvoudige manier om een snorfiets op te voeren is om de varioring te verwijderen. Ik neem aan dat dat ook op jouw scooter het geval is (vergeef me als ik het fout heb, maar dan moet je meer info geven) Je maakt er weer een originele snorfiets van door de varioring terug te plaatsen. Over de varioring loopt de V snaar en deze zit in het carter. Lijkt het je een lastige klus, dan niet aan beginnen en naar de vakman ermee.

Iets meer olie bij de benzine doen . Dan begint hij automatisch zachter te lopen .

20 kilo aankomen en hij gaat vanzelf minder hard.

Als de motor niet aanzet, zal je een stuk langzamer gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100