Als ik een afgekeurde Renault Twingo uit '92 naar de sloop breng hoeveel krijg ik er dan nog voor?

Auto is motorisch op,maar de rest is uitermate goed,nog steeds

Weet jij het antwoord?

/2500

Nou, als jer nog 50 euro voor krijgt, mag je in je handen knijpen. Je krijgt wel een vrijwaringsbrief waarmee je je evt wegenbelasting terugkrijgt. Je kunt beter de auto in onderdelen op Marktplaats zetten. Duurt langer, maar brengt meer op. http://auto-en-vervoer.infonu.nl/auto/8308-auto-naar-de-sloop.html Toegevoegd na 1 minuut: twingo ui 92: niet echt courant.

De kans is groot dat u nog bijbetalen om te WILLEN opruimen. Probeer hem eens 2dehands te verkopen !

Bronnen:
www.2dehands.be
www.2dehands.nl

Dat hangt af van waar je je auto naar toe brengt en of je daarbij (bij die zelfde handelaar) een andere auto koopt. Als je je auto alleen inleverd, kunnen de prijzen verschillen tussen de € 25,- en de € 150,- Als je bij het inleveradres ook een andere (nieuw of 2e hands) auto koopt, is de prijs die je dan terug krijgt voor je twingo afhankelijk van de waarde van je "nieuwe" aankoop. Hoe duurder de nieuwe auto, hoe meer je voor je twingo terug krijgt. Dat kan misschien oplopen tot € 500,- of misschien zelfs meer.

Probeer het eens bij deze site. Ik heb begrepen dat zij regelmatig auto's opkopen en zelf hoef je er geen zak voor te doen. Ze geven het geld contant geloof ik, en zij halen hem op en zorgen dat alle papieren in orde zijn. Ze wilde mijn auto hebben voor €100,- maar ik kon het toch niet over mijn hart verkrijgen, en heb hem toen alsnog laten repareren. Ik plaatste mijn auto, na 3 minuten kreeg ik al telefoon.

Bronnen:
http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl/3/index.p...

Je mag blij zijn dat je onderweg niet aangehouden wordt. Staat een flinke bekeuring voor het rijden zonder APK. Jekan ook een sloopbedrijf bellen, komen ze bij je aan de deur. Krijg je ook gelijk een vrijwaarding.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100