Waarom moet het verkeer in de Randstad lijden onder een afghanistan top ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als ze al die gasten nou gewoon in een normale taxi of huurwagen zouden stoppen, ziet niemand welke auto in de file die van de delegatie is... Ik noem het 'wichtigtuherei'.

IVM het vervoer van de aanwezige delegaties. Verschillende rijbanen op snelwegen en andere wegen vanaf de vliegvelden Amsterdam en Rotterdam richting hotels en conferentiecentrum worden speciaal voor deze delegaties vrijgehouden zodat deze vrij snel op plek van bestemming kunnen komen zonder risico van vertragingen. Is van belang voor de snelheid van de conferentie en ivm de veiligheid. Als een deelnemer aan de conferentie stil staat is het groter doelwit voor terroristen.

Als ze die conferentie nu eens in AFghanistan houden. Dan hoeft niet heel de Randstad economische schade te lijden aan een paar hoge omes. Antwoord op je vraag? Dit is een goeievraag. Want een normaal antwoord is er niet. 3500 politieagenten!!!!!!

Het verkeer moet wijken omdat deze mensen nu eenmaal belangrijker zijn in de zin van hoeveelheid plek op de snelweg. De vraag gaat niet over het economisch vraagstuk, zoals gaat nederland hierop verdienen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100