Waar kun je vellen halen om je auto-ramen te blinderen?

Ik zou deze graag willen plaatsen op de ramen op de achterbank.

Weet jij het antwoord?

/2500

Elke willekeurige autozaak zoals Halfords lijkt me.

Folie voor op de ramen in een auto kun je halen in bijna alle speciaalzaken waar auto-materialen worden verkocht. Denk bijvoorbeeld aan Halfords of Conrad. Let op dat je niet de voorste ruiten (bestuurder, bijrijder en voorruit) ermee beplakt want dat is verboden. Krijg je een dikke boete voor. Succes.

let er ook op dat de folie nog wel voldoende licht doorlaat anders kun je daar ook nog een bekeuring voor krijgen dus dat hij niet helemaal verduisterd.

Ik heb de folie gehaald in een autospeciaalzaak (Automat in Ede) Echter... let op dat het niet te duister wordt, de boetes zijn erg hoog!

Ik zou zeggen google.nl en dan autoruitenfolie. Heb je heel veel keus. Overigens mag je alle ruiten muv de voorruit en de ruiten in beide voorportieren zo donker maken als je wilt zonder dat je problemen krijgt met de politie. Aanbrengen viel mij nogal tegen, onderstaande link helpt je mischien iets op weg. Succes.

Bronnen:
http://www.hoehetwerkt.nl/index.php/Blinde...

Bij elke auto-accessoirezaak. Ik zou ze daar lekker laten liggen, goed zicht rondom is erg belangrijk. Ik hoop tenminste dat je rechtsachter kijkt als je rechtsaf gaat, zodat je niet om de haverklap een fietser van z'n sokken rijdt. Ook bij het parkeren (langs de straat of op een terrein) is kunnen zien door de achterportierruiten erg prettig. Als je het toch niet kunt laten, houdt er dan rekening mee dat de wet voorschrijft dat voorruit en de ruiten in de voorportieren sowieso vrij moeten blijven en als je geen rechter buitenspiegel hebt, de achterruit ook niet beplakt mag worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100