mijn benzine tank van asia rocsta 1.8 benzine is lek waar kan ik nog een nieuwe vinden ?? aangezien ze tweedehands niet te vinden zijn....

ik heb een lek in mijn tank.
het liefst heb er een nieuwe of goede andere onder.
op de sloop is niks te vinden en op internet vind ik ook niks... wat nu??

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je op mijn link klikt, dan krijg je een website. Hier kun je dmv het invoeren van je kenteken aan een andere brandstof tank worden geholpen.

Bronnen:
http://www.onderdelenzoeker.nl/autoonderde...

Vanuit een sloperij waar ik tal van jaren (teveel) moest vertoeven hoorde ik goeie resultaten met dit: http://www.tankcure.nl/faq.html Dit zou je kunnen proberen, en dan rustig tussendoor doorzoeken naar andere goede tank? Succes! Toegevoegd na 2 dagen: Behalve dan de eventuele tijdelijk oplossing (heb even rondgevraagd over dit merk auto) zou je ook hier kan je online wel bestellen. Heb zelf wel goede ervaringen met dingen kopen in UK. http://www.1stchoice.co.uk/find-a-part Je kan ze eerst een mailen of web-verzoek indienen en vaak zijn ze vlot en netjes en vlot de bedragen in GB pounds omrekenen kan je hier doen (nu € 0.86). Succes! Ps ik had eerder een oude Bedford(camper 1979), en paar originele onderdelen haalde ik ook liever direct uit UK :)

Aangezien dit voertuig een licentie voertuig is en de licentie nog altijd in handen is van GMC zou het mogelijk kunnen zijn dat een benzinetank van een echte JEEP eronder past.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100