Er schijnt een mogelijkheid te zijn om in Duitsland, bij de fabriek, onderdelen van VW te kunnen kopen, iemand hier ervaring mee?

Het gaat dan om gedemonteerde demo onderdelen, nieuwe onderdelen en restvoorraad enz. Schijnt bij de fabriek in Wolfsburg te zijn?
Is die makkelijk te doen? En is het erg aantrekkelijk qua prijs?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb voor je gezocht op internet, kon het echter niet vinden. Wel vond ik via het VWforum de navolgende sites voor het bestellen van eventuele onderdelen. Weliswaar niet het antwoorde op je vraag, maar ik wilde je toch iets bieden.... winparts.nl artaparts.nl carpartsdirect.nl zijn weliswaar allemaal imitatie spullen maar je hebt ze wel snel in huis. Daarnaast nog de link naar het forum. Wellicht kun je de zelfde vraag daar stellen? Succes!

Bronnen:
http://www.vwforum.nl/

Hier vind je er een discusie over: http://vwnederland.hyves.nl/polls/2053823/Wie_is_er_al_eens_in_Wolfsburg_geweest/

Ik heb hier geen ervaring mee. Wat ik wel weet is dat de auto onderdelen zoals jij die omschrijft wel eens erg goedkoop kunnen zijn. Voor één bedrijf in de grote van VW is ieder artikel dat onnodig plaats in neemt reden om het voor een dumpprijs weg te doen. Dit om de heel simpele reden dat wat in een magazijn blijft liggen ook geld kost... Het lijkt mij zeer zeker de moeite waard om eens bij VW Nederland te informeren. Of als je achter het telefoonnummer kan komen van de desbetreffende fabriek. Daar rechtstreeks informeren...

ik geloof dat de PON vw in nederland invoert, mischien kun je dat een googelen voor evt. onderdelen? of info?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100