18 dagen geleden ben ik door het rood licht gereden, ik heb nog altijd geen boete gehad. Krijg ik die nog of sturen ze me naar de politierechtbank?

Wat zal er gebeuren als ze me naar de het parket sturen? Ik ben helemaal geen misdadiger, ik was gewoon onoplettend doordat ik mijn gsm hoorde rinkelen. Ik zag oranje en het zal rood geworden zijn toen ik over het kruispunt reed.

Toegevoegd na 27 minuten:
Ik had mijn gsm niet in mijn handen, ik was gewoon afgeleid door het gerinkel. Wat nog altijd geen excuus is om uiteraard door het rood te rijden. Ik woon wel in België en blijkbaar laten ze je daarvoor soms voor het gerecht komen. Daar ben ik echt bang voor!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zult nog een boete thuisgestuurd krijgen. Het zal 50 euro's bedragen. Je hoeft niet naar het parket. Toegevoegd na 1 minuut: Sorry .... moet nog een 1 voor die 50, dus 150 euro's.

ja, gewoon je post afwachten, 150 euro + 6 euro administratiekosten,( kan je je foto opvragen ), als je betaald is het meestel klaar. misschien als je een beginnend bestuurder bent dat het je een punt op je rijbewijs kan opleveren, maar dat weet ik niet zeker, maar dat melden ze je dan wel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100