Wat is de goedkoopste plek vlakbij station Amersfoort om te parkeren?

Morgen ga ik een dagje naar Amersfoort en we spreken af bij het station. Wat is de goedkoopste plek nabij het station om te parkeren. (Of zijn er eventueel gratis plekjes?)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan het beste parkeren in de parkeergarage Oppidium in amersfoort. Nummer 14 op de lijst in de volgende bron: http://www.amersfoort.nl/4/parkeren/Auto-parkeren/Auto-parkeren-Parkeergarages.html Voor alsnog is parkeren daar gratis, je moet wel een kaartje trekken maar je kan met dezelfde kaart gewoon uitrijden zonder betalen. Toegevoegd na 1 uur: Ik weet dat omdat ik in Amersfoort woon en altijd bij de Aldi die daar zit mijn boodschappen doe ;-)

Als ik op Google Maps kijk zie ik ten zuiden van 't station een wijk met allemaal straatnamen van regenten/prinsessen. Als ik dan met Street View rond ga kijken kom ik uit in de Heinsiuslaan (er zijn vast wel meer andere straten waar het gratis is), waar 2 witte bestelauto's geparkeerd staan, en ik zie nergens een parkeerautomaat in de buurt van die auto's. Wel een gele zone aan de andere kant van de weg. Er zijn in die wijk echter ook straten waar wel parkeerautomaten staan, maar dat is meer in het begin.

Bronnen:
https://www.google.nl/maps/@52.152192,5.37...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100