Waar kan je het beste een fotoboek laten maken? Met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ik wil meerdere fotoboeken, laten maken ( na een reis van 3 maanden, genoeg foto's dus). Ik heb gehoord dat Hema wel goed is. Ik vind het wel behoorlijk duur. Vandaar de vraag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

volgens de consumentenbond heeft Webprint dit alles. ik heb er een fotoboek besteld en het was idd erg goed. kijk uit voor een geplakte versie bij de HEMA die wil nogal eens loslaten je moet een gestikt fotoboek hebben.

Ik zou kijken bij vista.nl. ze zijn niet duur en je kan het online zelf maken.

Ik gebruik Dixons fotoservice. Erg goede kwaliteit en een makkelijk programma, om mee te werken. Ik weet niet of het goedkoper is dan de Hema. Hieronder de site met de prijzen.

Bronnen:
http://photoservice.fujicolor.eu/20979354/...

Vanaf €7,49 bij Blokker http://www.henzoyourphotos.com/fotoboek Bij Kruidvat (diverse prijzen voor wat je wil) http://www.kruidvat.nl/fotoservice/fotoboeken-fotoboek-xl.html?et_cid=4&et_lid=13&gclid=COWSpcm166QCFUSGDgodpisX1A Hema is €8,95 en de tweede voor de halve prijs. http://foto.hema.nl/startup.do?gclid=CNeAzI6266QCFciIDgodfjgc0w Met alle drie heb ik prima ervaringen en denk dat bovenvernoemde drie qua kwaliteit en prijs niet veel zullen verschillen.

Hallo Floortje, Informeer eens bij www.pictoprint.nl. Ik weet bij een bestelling van meerdere boeken dat je daar nog wel eens een korting kunt krijgen. Gewoon even bellen met ze! Daarnaast hebben zij als voordeel dat de software voor windows én mac verkrijgbaar is en de boeken 'offline' gemaakt kunnen worden. Tenslotte is de printkwaliteit prima!

Ik ben altijd heel tevreden over ALDI. Heel makkelijk programma en schitterende kwaliteit.

ik gebruik regelmatig myphotobook.nl. Ik las dat de aldi goed uit een test kwam maar degene die ik heb is ook goed en ik vind de software om het te maken erg prettig (maar ik ben er ook aan gewend). Volgens mij is het een enorme klus om de goedkoopste optie te zoeken want je hebt vierkante en staande en liggende en grote en kleine boeken, allemaal met andere aantallen blz. Denk vooral ook goed na over het model boek dat je wilt hebben, ik maak ze bijv op staand A4, dat lijkt minder gunstig voor de foto's dan vierkant of liggend maar past veeeel beter in de boekenkast. Een andere instinker (of niet, maar bij mij wel) is het aantal blz: 16 blz is NIET 16 blaadjes maar 16 kantjes. Veel plezier met maken!

Albelli is niet de goedkoopste, maar hier kun je prachtige albums laten maken! De mogelijkheden voor pagina-indeling en opmaak zijn erg uitgebreid. Een aanrader!

Wij doen het altijd bij de HEMA. Keurige kwaliteit, ziet er netjes uit en je kunt van je eigen foto ook een harde kaft laten maken zoals bij een boek. Je kan het daar ook online zelf maken. Ik denk alleen niet dat de prijs vergeleken met anderen een van de goedkoopste is. Ook kun je een eigen kalender en/of agenda laten maken met je eigen foto's.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100