Wat is het laatste uitzwaai punt op schiphol ?

Als je gaat vliegen dan moet je natuurlijk inchecken, is dat het laatste punt dat familie je kan uitzwaaien of kan je hun daarna nog zien ?

Weet jij het antwoord?

/2500

als je incheckt gaan je koffers weg daarna ga je wachten totdat je familie kan boarden ze laten hun instapbewijs zien dat is het laatste moment dat je ze kan zien en daarna lopen ze door naar de douane als ze daar voorbij zijn kan je ze niet meer zien

Als de reizigers de douanepost/Kmar zijn gepasserd, hun paspoort hebben laten zien en zijn doorgelaten, dan staan ze in de hal achter de douane. Als je wilt, kun je nog uren naar elkaar staan zwaaien en handkusjes toewerpen. Pas als de reizigers naar hun gate moeten, gaan ze links of rechts en verdwijnen ze uit beeld. Als je heel veel geluk hebt, en het vliegtuig staat dicht bij het dakterras, en als de reiziger bij een raampje zit dat vanaf het dakterras te zien is, dan kun je zelfs dan nog naar elkaar zwaaien. Telefonisch contact maakt dat alleen maar makkelijker. Die mazzel heb je niet vaak, maar is me wel eens gelukt. Dat is echt kicken!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100