Hoe kan je op een vliegveld een stempel van de douane in je paspoort krijgen?

In marokko enzo krijg je een stempel bij aankomst, kan je zo'n stempel ook in je paspoort krijgen op vliegvelden in landen binnen europa als je er naar vraagt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een reisverhaal gevondne van een reisleidster die gesmeekt heeft om haar groep stempels te geven, ze heeft ze ook daadwerkelijk gekregen. "Toen ik namens de deelnemers vroeg of wij een stempel in het paspoort konden krijgen, gaven ze mij te kennen, dat dit niet meer nodig was omdat zij immers bij Europa hoorden en stempels geen plaats meer innamen in het systeem. Ik moest bedelen om een stempel. Waarom een stempel? Het is altijd leuk een aandenken te hebben uit een land die normaal gesproken niet zo veel wordt bezocht door Nederlandse motorrijders. De douanier ging wel na enig praten overstag en deelde stempels uit aan iedere deelnemer. " Denk eraan: Het is dus iet zeker dat je ze krijgt en ten tweede dat het je aankomst vertraagd. Toegevoegd na 1 minuut: Op dit forum hebben ze het ook over europeese stempels: http://www.worldonrails.nl/forum/viewtopic.php?p=26017

Bronnen:
http://home.deds.nl/~motorreizen/reisdocum...

Als je erom vraagt krijg je meestal wel een een stempel, maar... Dit moet je niet willen, hoe meer stempels hoe langer je vaak moet wachten bij paspoortcontroles.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100