Wie kan mij, uit eigen ervaring, vertellen of het in Januari in Hurghada inderdaad tussen 25 en 30 graden is zoals op internet wordt aangegeven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is hetzelfde als vragen of morgen inderdaad de zon schijnt in Nederland zoals de voorspelling is. Als dit op internet vermeld staat bij het weerbericht dan kun je erop gokken of het ook daadwerkelijk zo is. Maar op het weer heeft niemand invloed en het kan zomaar omslaan...het is een schatting en geen belofte.

Ik was dit jaar van 6 tot 20 januari in Hurghada. De temperatuur was de hele tijd ongeveer 21 graden maar er stond tevens een keiharde koude wind. Daardoor was het te koud om te zwemmen en dat viel ons heel erg tegen. Niemand kan het weer voorspellen maar dit is wel eigen ervaring.

Ik ben zelf in Hurghada in januari geweest en idd was het overdag een graad of 25. Maar........ de avonden en de nachten zijn heel erg vochtig en koud! En er kan overdag een koude wind opsteken. Als je als noorderling in de zon ligt in je bikini, word je al snel voor gek versleten door de Egyptenaren zij lopen dan gewoon in hun winterjas.

Bronnen:
leiden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100