Krijg je ehec door het eten van slagroom of ijs in Duitland. De melk hiervoor wordt tenslotte niet verhit.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Uit eten & Bestellen. Vragen over dranken, koken, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Ik denk dan aan een restaurant met Franse keuken waar ze de echte Franse klassiekers serveren. Met 'voor niet al te veel geld' bedoel ik voor 3 gangen inclusief drankjes rond de 40 euro max. per persoon.
wilde graag naar club 11, maarja, die er niet meer. waar is er nog meer uitzicht over amsterdam? of anders een typisch, gek klein restaurantje in een van de kleine straatjes? mag ook niet te duur zijn..ze zijn backpacken.
plekjes waar ik zelf naar toe ga vind ik niet speciaal genoeg of te ver buiten t centrum..dus ik weet echt nix! maar ik wil ze wel graag een leuke avond bezorgen en niet naar een pizzeria op t leidseplein gaan.
Je krijgt altijd exact dezelfde gerechten, zowel bami, als babi pangang, nasi en noem maar op... Ze kopen het niet in ready-made, maar maken het zelf... Ook bestaat er geen kookboek om het zó te maken, het is zo goed als EXACT hetzelfde... hoe kan dat toch?
Toegevoegd na 15 minuten:
Even voor de duidelijkheid; ik heb het hier niet over specialiteiten-restaurants, maar gewoon de volkse afhaalchinees. Dat je bij een Chinees Dim-Sum restaurant in little China in Rotterdam iets heel anders krijgt dan bij een chinees midden in Charlois lijkt me duidelijk. Het valt me alleen op dat een Bami Goreng er bij de ene 'buurt-Chinees' niet zo gek veel anders uitziet dan bij de andere...
Waardoor het komt dat de smaak van 'onze' verNederlandste Chinese specialiteiten zo anders is dan die in China (of bij een écht traditioneel restaurant, weet ik ook... Heb genoeg gereist om te weten hoe het hoort te smaken...
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing