wat is een leuke plek om morgenavond uiteten te gaan met een paar ozzies in amsterdam? ik zoek een raar plekje, of iets met uitzicht op de stad

wilde graag naar club 11, maarja, die er niet meer. waar is er nog meer uitzicht over amsterdam? of anders een typisch, gek klein restaurantje in een van de kleine straatjes? mag ook niet te duur zijn..ze zijn backpacken.
plekjes waar ik zelf naar toe ga vind ik niet speciaal genoeg of te ver buiten t centrum..dus ik weet echt nix! maar ik wil ze wel graag een leuke avond bezorgen en niet naar een pizzeria op t leidseplein gaan.

Weet jij het antwoord?

/2500

chiel bleu, bovenste verdieping van het Okura hotel, dus neem je portemenee mee! heeft slechts 2 sterren dus. voor een beetje klein plaatselijk restaurantje kan je bijvoorbeeld rond de walle kijken of anders rond het leidscheplein of koningsplein

De Compagnon, Guldenhandsteeg.

Ik weet niet precies wat je budget is, maar ik was ooit eens bij Pasta e basta (aan de Spiegelstraat, net om de hoek bij het kantoor van mr. Moskowicz) en dat vond ik super! Als ik me goed herinner had je voor ca € 20,- per persoon een onbeperkt antipastibuffet (= allerlei kleine Italiaanse hapjes) en vervolgens een pasta naar keuze. Het buffet werd geserveerd vanuit de klep van een vleugel waar later op de avond een pianist aanschoof die de zingende bediening muzikaal ondersteunde. Helemaal leuk als je vantevoren (bij het reserveren) vraagt of ze eventueel een speciaal nummer ter ere van je gasten ten gehore kunnen brengen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100