Is het verstandig om een smartphone te kopen via amazon.com?

Ik wil een nieuwe smartphone kopen, het liefst de samsung galaxy s4 mini. Deze kost in Nederland rond de 250 euro, dit vind ik toch iets te duur. Ik ging dus kijken op amazon.com en daar koste hij toch echt een stuk minder. Is het nu dan wel of niet verstandig om daar een smartphone te kopen, en waar moet je dan allemaal op letten? alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, Amazon.com verzendt deze telefoon niet naar Nederland.

Bronnen:
https://www.amazon.com/gp/help/customer/di...

Dat zou ik niet doen! Als je problemen hebt en je wilt je garantie kan het lastig worden! Het is beter als je een adres in Nederland heb waar je op terug kan vallen. En daarbij komt, dat je met zo'n 250,- een prima deal maakt mij inziens! Succes met je keuzen qua taal van de telefoon maakt het niet uit.. het kan wel zijn dat de Nederlanse netwerken niet worden ondersteund, dat je hoge verschepingskosten betalaald, en je met een Chinese clone te maken hebt (afhankelijk van de prijs) en dat je geen Amerikaanse oplader krijgt (al kun je in Nederland zat andere krijgen) http://tweakers.net/pricewatch/335625/samsung-galaxy-s4-mini-zwart.html Succes met je keuze! Ik zou heb in een Nederlandse ¨ẅeb¨ winkel kopen!!

Let op: Amerikaanse prijzen zijn vaak zonder BTW. In amerika heeft iedere staat zijn eigen BTW tarief waardoor het voor amazon onmogelijk is dat te tonen. Ook kan het zijn dat amerikaanse telefoons niet geschikt zijn voor één van de Nederlandse aanbieders. 3g en 4g werken in Amerika en Azië vaak op andere frequenties. Dus telefoonverkopers maken verschillende versies per werelddeel.

Nee, Amazon verzendt alleen producten binnen Amerika. Je kunt wel de Europese vestigingen proberen.

Bronnen:
amazon.de, amazon.fr, amazon.co.uk

Nee, best niet want soms vergeten de verkopers er extra informatie bij te schrijven. Misschien kan je eens kijken op http://www.dreamphones.be. Daar heeft mijn zus haar gsm gekocht en ze kreeg ook garantie voor 2 jaar. Als je het niet zo erg vertrouwt, kan je deze pagina lezen: http://www.dreamphones.be/service/shipping-returns/

Let goed op garantie en dergelijke. Kan dit via Amazon.com (is volgens mij alleen USA)? Wanneer het toestel niet werkt of defect raakt heb je een groot probleem. Ik zou het niet aandurven. Betaal liever iets meer en dan weet je ook zeker dat je er een tijdje van kan genieten ;-) Toegevoegd na 2 minuten: Je kan ook hier prijzen vergelijken. Scheelt weer een hoop centen. http://www.foon4u.nl/samsung/Galaxy-S4-Mini/los

Bronnen:
http://www.foon4u.nl/samsung/Galaxy-S4-Mini/los

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100