Hoeveel opslagruimte heeft een samsung galaxy y (S5360) en hoeveel een gemiddelde? En hoe groot moet een telefoon zijn om alles te kunnen downloaden?

Ik heb nu een Samsung Galaxy Y, maar ik kan bijna geen apps er mee downloaden. Nu wil ik dus graag een nieuwe smartphone kopen, maar ik wil eerst wel graag weten of er wel telefoons zijn met meer opslagruimte of dat ik er maar gewoon mee moet dealen. Tevens wil ik ook een grotere telefoon. Op mijn huidige Samsung staat er namelijk heel vaak bij apps in Google Play: Uw apparaat is niet compatibel met deze versie, of zoiets. Als je een (niet al te dure) telefoon kent die aan al mijn eisen voldoet, kan je ook even een linkje plaatsen van een website die het aanbied. Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het heeft er vooral mee te maken of je apps en andere data naar de SD-kaart kunt verplaatsen. Zo ja, dan heb je in de meeste gevallen een telefoon met weinig geheugen. Zo nee, dan heeft je telefoon aardig wat geheugen, maar mijn Samsung Galaxy S II Plus heeft de functie om iets naar de SD-kaart te kopiëren niet. Terwijl ik soms meldingen krijg dat de opslagruimte vol zit, maar van de SD-kaart niet. Toch is het mogelijk om het te kopiëren, als je op een bepaalde manier een app erop zet om het toch te kunnen kopiëren heb je root-rechten nodig. En rooten is bij de ene smartphone makkelijker dan bij de andere.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100